0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada verin genel listede adım var ama destek yok:((Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin336 oldun lerzankara canım sende bana oy verirmisin
banada verin genel listede adım var ama destek yok:((Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbanada verin genel listede adım var ama destek yok:((Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin336 oldun lerzankara canım sende bana oy verirmisinbende veriyorum bu arada ne zaman bitecek bu yarısma sıkıldım hergün
sızı oyladım sızde benı oylayın...arkadaslar oylamaya devam etmıyorsanız devam etmıyoruz yazın...artık yumuşak ıyı başlı Kubra gıttı haberı olsun herkesın!
31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti yasemin sormuş telefonda haziran sonu demişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti yasemin sormuş telefonda haziran sonu demişlerLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti yasemin sormuş telefonda haziran sonu demişlerdoğrudur.. ben başka arkadaşımızın dediğini söylemiştim .doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti yasemin sormuş telefonda haziran sonu demişlerLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin31 mayıs değil haziran sonu bitecekmiş..mayıs olduğunu nerden duydunuz?yine buradaki bir arkadaşımız söylemişti yasemin sormuş telefonda haziran sonu demişlerdoğrudur.. ben başka arkadaşımızın dediğini söylemiştim .doğrusunu siz daha iyi bilirsiniz yok estgfrllh