Sustilo fan sayfası kazandırıyor...hemen sayfayı beğen kazan;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSayfasına git, sayfayı beğen ve kazan...
bi elbise vermişler 1 saat önce ama üzülmedim hiç g,zel deeel
bi elbise vermişler 1 saat önce ama üzülmedim hiç g,zel deeel 
aynen giyilebilecek türden bişi değil
Sustilonun fan sayfasını "beğen" dediğinizde sol köşede gün içerisinde fotoğraflar değişerek yer değiştiriyor.Bu değişen fotoğraflar için her gün belirli bir saatte fotoğraf çekilecek ve fan sayfasında yayınlanacak. Yayınlanan fotoğrafta resminizi gördüğünüz an ; adınızı yazıp, gördüğünüzü belirtiniz ve kazanın, hepsi bu!
Örn:
Kayit olun veya
giris yapin bu sistemle sayfayı beğenenler arasından her gün 1 kişi Sustilo'dan 10.00Tl lik indirim kazanacak.
Şimdi yapmanız gerekn sadece Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gidip Sustilo fan sayfasını beğenmek.Tüm Sustilo dostlarına, sevgiler.
Sustilo Ekibi

Şimdi saat 16.30'a kadar vaktimiz var, bu gümüş payetli atlet sizin olabilir.Tek yapmanız gereken en fazla beğeneni getirmek, sınrımız 50 kişi. Evet, saatlerimizi ayarladık ve 2 saat içinde en çok beğen dedirten kazansın! herkese sevgiler...
Sustilo
İşte çekiliş isteyen arkadaşalrımıza ve beğeni de şansı olan arkadşalarımıza özel bir kampanya...
*www.sustilo.com.tr adresinden en beğendiğiniz ürünün linkini
*"sustilo facebook" duvarımızda yayınlayarak en az 50 kişiye beğendirenler arasında
*yapılacak çekiliş ile 1 kişiye
*Sayfamızda en çok satan elbisemizi hediye edeceğiz...
*Kampanyamız yarın 14:00 de sona erecektir...
Katılan herkese başarılar dilerim ...
Kayit olun veya
giris yapin
Sustilo da kampanya fırıtınası yaşanıyor.Herkesin şansı var ve herkes şansına şans katabiliyor.
Resimde gördüğünüz bu Şık Hawai Elbisemizi kazanmak için, Yarın sabah 10:00a kadar Sustilo Türkiye Fun Page sayfamıza "en çok yeni üye" getirmeniz yeterli. Arkadaş çevresi en geniş olan kazanır
Kayit olun veya giris yapinSaat :17:00 de başlıyor ve yarın sabah 10 da bitiyor.
En çok yeni arkadşa getirene elbise veriliyor.
Bu sayfa acılmıyor bende sızlerde acılmayan varmı?
Bu sayfa acılmıyor bende sızlerde acılmayan varmı?
Bende çok rahat açılıyor.Sorun yaşamıyorum acaba dns ayarlarından mı