Gönderen Konu: OMO Kirlenmek Güzeldir Ne lekesi? Oyunumuz başladı!  (Okunma sayısı 7995 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
OMO Kirlenmek Güzeldir
Ne lekesi? Oyunumuz başladı!
OMO ne lekesi oyunuyla temizlikteki hızınızı gösterin, çamaşır makinesi kazanma şansı yakalayın! :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı PASAM

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: OMO Kirlenmek Güzeldir Ne lekesi? Oyunumuz başladı!
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2011, 00:53:46 »
biraz zorlancaz işallah hileciler olmazda tadını cıkarırız :)

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2011, 01:01:58 »
çekilişle  :)

1. Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 01.04.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99/809-3082 sayılı izni ile düzenlenmiştir.

2. Kampanya 13.04.2011–06.05.2011 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

3. Kampanya tarihleri arasında ücretsiz olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adlı internet sitesine girerek Omo ile alakalı bilgilendirme amaçlı videoyu izledikten sonra siteye ad-soyad-adres bilgilerini girenler bir 1 çekiliş hakkı kazanacaklardır.

4. Kampanyaya katılım 1 (bir) ile sınırlıdır.

5. Kampanya sonunda yapılacak çekilişte 1 kişi Arçelik Y-6083 6 KG 800 Devir çamaşır makinesi kazanacaktır.

6. Çekiliş 12.05.2011 tarihinde, saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mah. Cemal Sururi Sok. Halim Meriç İş Merkezi No: 25 D: 40 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

7. Kazanan talihliler 13.05.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

8. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. sorumlu tutulamaz.

9. Asil talihli, ikramiye teslimi için en geç 28.05.2011 tarihine kadar, yedek talihli ise, ikramiye teslimi için en geç 12.06.2011 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.

10. Bu çekilişe Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 41? 29! ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

11. İnternet katılımında ad, soyad, adres, telefon bilgileri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.

12. Ayrıca Milli Piyango İdaresi izni kapsamı dışında her hafta en yüksek puanı alan 50 kişiye 2 adet 1,5 kg’lık Omo çamaşır makinesi deterjanı ve 1 adet Omo Total Fresh 350 ml çamaşır deterjanı olmak üzere toplam 3 ürün verilecektir.

13. Kapsam dışı kazanılan ikramiyeler internet katılımında girilen adrese gönderilecektir. Yanlış girilen adres sebebi ile gitmeyen ikramiyelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. ve 41? 29! Sorumlu tutulamaz.

14. Her hafta verilecek ödülleri kazananların kampanya sonunda verilecek olan Arçelik Y-6083 6 KG 800 Devir çamaşır makinesi çekiliş hakkı devam etmektedir.

15. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilir.

16. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.

17. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No’lu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.

18. Bu kampanyanın Facebook sitesi ile bir ilişkisi yoktur. Yaşanabilecek aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu tutulamaz.

19. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2011, 01:19:54 Gönderen: toprakhaktan »

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2011, 01:06:16 »
Gündüz katılım koşullarıda 50 kişide çekilişle belirlenecek yazıyordu ama değiştirmişler en yüksek puanı alan 50 kişi diye..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2011, 01:18:24 »
evet öyleydi şaşırdım bende  :-\

Çevrimdışı aynehir

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2011, 19:58:04 »
oyun bugün açılmıyor  >:(

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2011, 00:37:49 »
Puan tablosunda aşağıda kalan skorlara nasıl bakılıyor ???
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı ozlem_el

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2011, 11:47:38 »
bulamıyorum lekeleri, çok zor :(
bloğuma bekliyorum :)

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2011, 12:20:37 »
ben maalesef davet puanım az olduğu için listeye giremiyorum . Sağolsun kimse davetimi kabul etmedi :) 56. yı zor görebildim 55. seviyeye geldiğim halde.

Her arkadaş daveti 50 Puan ve maximum 100 arkadaş daveti alabiliyorsunuz. ne kadar  çok davet kabul edilirse oyunda lsiteye girmek o kadar kolay.. 50 davet kabul ettiren ekstra 2500 puan alabiliyo.. orta derece de oynayabilen biri rahatlıkla davetlerle listeye girebilir bu şartlar altında. davet puanları haksızlık olmuş bence..
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2011, 12:23:05 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2011, 18:47:55 »
OMO Kirlenmek Güzeldir
Herkese merhaba! Ne Lekesi? oyunumuzun ilk hafta kazananları belli oldu! Oyunumuzun ana sayfasındaki En Yüksek Skor bölümünü tıklayarak Kazananlar bölümünden listeyi görebilirsiniz. 3'lü Omo Paketi hediyemizin bu haftaki kazananlarını tebrik eder, önümüzdeki haftalar için herkese bol şans dileriz :)
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.