Gönderen Konu: NIVEA mavi deniz kazananlar  (Okunma sayısı 1283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
NIVEA mavi deniz kazananlar
« : 12 Nisan 2011, 23:03:24 »
genelde facebook kampanyalarına bakmam gözümden kaçmış olabilir, ama katılmak isterdim, konuyu ve sonuçları forumda arattım ama bulamadım, ama vardır bir yerde bizden kaçmış olamaz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: NIVEA mavi deniz kazananlar
« Yanıtla #1 : 13 Nisan 2011, 03:44:48 »
Beni aradılar hemde 4 kez çok zorladım ama olmadı okul sınav zamanıma denk geliyor okuldan kaçmak için elimden geleni  yaptım çok güzel bir şansdı. vize pasaport masrafları bile onlara ait.ama 8 mayısda başlaması çok kötü oldu... neyse gidecek olanlara bol eğlenceler ....  :-[
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #2 : 13 Nisan 2011, 11:17:38 »
Beni aradılar hemde 4 kez çok zorladım ama olmadı okul sınav zamanıma denk geliyor okuldan kaçmak için elimden geleni  yaptım çok güzel bir şansdı. vize pasaport masrafları bile onlara ait.ama 8 mayısda başlaması çok kötü oldu... neyse gidecek olanlara bol eğlenceler ....  :-[

eğlence insanısın keşfetmişler ((= keşke rapor patlatsaydın bir doktordan. yok muydu tanıdık. kesin nivea yöneticileri de gelirdi. oradan eczacıbaşı grubuyla tanışma şansın olurdu, mezun olurken de hazır iş belki. böyle şeyler sebep oluyor bazen. neyse kısmet diyelim
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 13 Nisan 2011, 21:56:25 »

eğlence insanısın keşfetmişler ((= keşke rapor patlatsaydın bir doktordan. yok muydu tanıdık. kesin nivea yöneticileri de gelirdi. oradan eczacıbaşı grubuyla tanışma şansın olurdu, mezun olurken de hazır iş belki. böyle şeyler sebep oluyor bazen. neyse kısmet diyelim
aynen çok ama çok büyük bir şansı kaçırdım nivea genel müdürü duygu hanım aradı zaten telefonda bile heyecanlandım :) rapor kabul etmiyorlar çünkü finnallerin olduğu hafta denk geldi böyle bir şans yok ........
bugün bana yarın SANA UNUTMA !