Arkadaşım istedi bu firmadan numune gerçekten güzel bir poşette 50 mlikl 3 erli şişe halinde losyon - bebek yağı ve şampuan göndermişler. Ancak kargo parası almışlar onlardan. Ama arkadaşım kargo parasında değer dedi sonuçta 150 ml şampuan yağ - losyon gelmiş oluyor. Belki size gelen kargocu unutmuştur arkaşımda da ilk önce almamış sonra geri gelip akşam benden keserler alıcı ödemeli demiş 3,75 almış ki bence gönderilen numuneler için normal bir rakam.
Bana da kısa sürede gönderdiler.50 ml lik 7 adet ürün var.Çok güzel kokuyorlar.Ama 9 tl kargo parası istediler.Duyunca şaşırdım ama paketin içindekileri beğendiğim için kendimi teselli ettim
bende yüzümü karartıp istedim vallahi ama cogu gibi banada cevap gelecegini sanmıyorum:))
1 koli ürün geldi şimdi. 26 parça şampuanlar kremler bir sürü bişeyy... çok sevindim..
kargo ücreti ne kadar ödediniz
bana cevap gelmedi daha umarım gelir cok sevinirim valla havalara ucarım sanırım bi ipad kazanmış kadar sevinirim:)))
neşe hanım nasıl istediniz de o kadar ürün gönderdiler bana bir kaç pk numune geldi bi de kargo ücreti ödedim tek kullanımlık paketlere
neşe hanım nasıl istediniz de o kadar ürün gönderdiler bana bir kaç pk numune geldi bi de kargo ücreti ödedim tek kullanımlık paketlere
Evet bende kargo ücreti verdim???