Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey10 kişiye hediye: 02 Mayıs 2011 - 06 Mayıs 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|alacaknevar ile10 kişiye hediye (SON GÜN)  (Okunma sayısı 3505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
alacak ne var kampanyama katılanlar lütfen okusunlar
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2011, 17:30:04 »
arkadaşlar alacak ne var sitesi kargo ücreti bana ait demişti ama ben yanlış anlamışım kargoları bana göndericekmiş ben kazananlara göndericekmişim yani kargo ücreti var bu şekilde kampanya devam etsinmi yoksa durduralımmı size sormak istedim çünkü siz kargoyu kabul etmezseniz bu ücret bana kalıyor bir firmada öyle olmuştu kargoları kabul etmeyen arkadaşların kargo ücretlerinide ben ödemek zorunda kalmıştım malum o kadar bütçem yok açıkcası sizlerden yanıt bekliyorum ona göre kampanyaya devam yada son vericem  :-[
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
canım hediye olarak ne vereceklerini biliyor musun? eğer kargoya değer birşey olacaksa devam ettir bence ama değmez bişeyse gerek yok...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
kampanya bitmesin!!burası hergün kampanya,kargo ücretini kabul etmeyenler olursa onları çıkartıp mesala beni yazabilirsin  :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
canım hediyeyide söylemiyorlar süpriz diyolar kaçkez sordum inan sitemizde olan yada olmyan şeyler diyolar sitelerine baktınızmı bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
bende katılıyorum şimdi kargo sana geldiğinde evett iştee bu kargo ücretine değer dersen gönderirsiz tabi bana çıkarsa :) yoksa hediyem olsun derim :)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım hediyeyide söylemiyorlar süpriz diyolar kaçkez sordum inan sitemizde olan yada olmyan şeyler diyolar sitelerine baktınızmı bilmiyorum
;D ;D ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Katıldım ablacım hadi hayırlısı bakalım ne gönderecekler

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
o zaman devam ediyorum kargo ücretini kabul edenlere gönderirim kabul etmeyenler haklarını devrederler bakaılım hadi hayırlısı

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar için son 6 gün kaldı arkadaşlar  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
son dört gün katılımlar için  ;)