Koleston Türkiye sayfasına en çok arkadaşını getirip "Bana Her Şey Yakışır" programında yarışmacı olma şansı yakalayan 3. hafta talihlilerimiz :
Figen Dural
Pınar Amanoğlu
Cansel Tezcan
Bircan Gündüz
Sevinç Hazal Uğraş
Hanife Tarcan
Aliye Güldüren
Suna Özgündüz
"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanan talihlilerimiz;
Fatma Özdem
Aslı Şahin Karadoruk
2 kisi kazanmıs sadece güzellik setini tebrikler
gecen hafta 1.kaç puanla kazamısı bide cengiz kaö puan vermişti bilen varmı.bu hafta ona gore sallıycamda
gecen haftayı hatırlayan yokmu
cengiz 8 puan verdi.sanırım 31 veya 32 ile kazandı geçen haftaki
bu hafta tahmini olan varmı..
geçen haftada kazandım ilk haftada hala hediyeler yok ortadaa ama ya:(((
geçen haftada kazandım ilk haftada hala hediyeler yok ortadaa ama ya:(((
kaç puan veriyorsunuz genelde?koleston hep çok geç gönderiyor hediyeleri zaten.saç boyası kazanmıştım çok çok zaman sonra yollamışlardı..
bu hafta ouan durumuna bakan varmı.bide tahmini olan
Koleston Türkiye sayfasına en çok arkadaşını getirip "Bana Her Şey Yakışır" programında yarışmacı olma şansı yakalayan 4. hafta talihlilerimiz :
Hasret Öztop
Nilüfer Erdoğdu Salman
Sevgi Güldal
"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanan talihlilerimiz;
Gülsüm Muhammed
Sinem Ceylan
Kamile Dulkadir
Demet Demir
Demet Dul
Bkr Ockgl
Yeliz Varol

kazanmısım saolsun bızım evdekıler sureklı bakıyorlar
Koleston Türkiye sayfasına en çok arkadaşını getirip "Bana Her Şey Yakışır" programında yarışmacı olma şansı yakalayan son hafta talihlilerimiz :
1- Özlem Kırçar
2- Elif Ayaz
3- Zülal Bulut
4- Tansu Öz
5- Seray Ayboğa
6- Şule Yücel
7- Kıymet Uraz Çakır
8- Eda Savut
1- Fidan Demir
2- Murat Avcı
3- Cansu Naz
4- Ceylan Acar
5- Cansu Akcan
6- Metin Belikce
7- Serkan Dul
8- Taner Erkekli
9- Neşe Yersiz
10- Cansu Aktaş