arkadaşlar merhaba çekılıs sonucunda ülker caramio tadı kalan anlar kampanyasından ipod touch 8 GB kazanmıstım bugun bır mektup geldı "öncü iletişim ve pazarlama "dan istenılen belgeler dıye bır not düşülmüş notta "Kimlik dökümlü noter onaylı ibraname Aslı " istenıyor ve ekteki gibi olması gerekıyor denıyor ekte yazanı aynen yazıyorum
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü 'nün 14.02.2011 tarih ve .......... sayılı izni ile ÖNCÜ İLETİŞİM PAZARLAMA YAPIM VE TİC. A.Ş tarafından düzenlenen ÜLKER CARAMİO TADI KALAN ANLAR ÇEKİLİŞ KAMPANYASI ' na ait 25.03.2011 tarihinde yapılan çekilişte adıma isabet eden 582,92 TL değerindeki 1 adet İpod touch 8 GB ikramiyemi
tahüt edilen nitelikte eksiksiz ve hasarsız teslım aldım .Hiçbir kakkım kalmadığını beyan ederım dıye bır belge ıstedıler.tasdiklettıgım belgemı kargoyla gondermemı ıstıyorlar fakat ben daha urunu teslım almadan bu belgeyı gonderırsem herhangı bır problemde hak taleb edemıycem . kağıta yer alan müşterı temsılcısını aradım soruyu sordum kız bana bılmem dedı

bende kim bılır dedım tekrar arayın dedı

ben de sızlere sormak ıstedım arkadaşlar