Gönderen Konu: Piyangola.com Büyük ödül 1 Adet VW Polo 1.4 85 Ps Comfortline Man-31 Temmuz Son  (Okunma sayısı 10213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Arkadaşlar forumun üstündeki google reklam bannerında gördüm, ücretsiz sürekli piyango sitesiymiş, U2 tanıtım çekiliş organizasyonu yüklenmiş. Sitenin içeriğine bakıldığında çok düzgün bir site gibi.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Kendi referans linkimle davet değil, bunu da belirteyim.

* 20.03.2011 (00:00) - 31.07.2011 (23:59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.

* Çekilişte; 1 kişi Polo 1.4 85 Ps Comfortline Man 2011 model otomobil kazanacaktır. Çekiliş 03.08.2011 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 Daire:40 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

* Kampanya tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesine girerek, markaların indirimleri ve kampanyaları hakkında bilgi almak için siteye ad, soyad adres ve diğer başvuru bilgilerini girerek ücretsiz üye olanlara 1 (bir), üyelikten sonra kendilerine kampanya süresi boyunca her ay gönderilecek toplamda 5 adet anketi cevaplayanlara anket başına 1 (bir), ayrıca siteye üye olup, siteye davet edip üye yaptıkları her arkadaşları için 2 (iki) çekiliş hakkı kazanıp çekilişe katılacaklardır. Kampanya dönemi boyunca katılımcılara en fazla 50 (elli) çekiliş hakkı verilecektir.

■  Kazanan talihliler 08.08.2011 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Bonus Reklam ve Pazarlama Hiz. Ltd. Şti. sorumlu tutulamaz.
■ Asil talihlinin 23.08.2011 tarihine kadar, yedek talihlinin 07.09.2011 tarihine kadar kimliği ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.

« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2011, 23:12:12 Gönderen: admin »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı iber

• Deneyimli Kampanyacı
Milli piyango izinleri nasıl kontrol ediliyor ben baktım bulamadım.Güvenilirlik açısından bir baksak iyi olur

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Milli piyango izinleri nasıl kontrol ediliyor ben baktım bulamadım.Güvenilirlik açısından bir baksak iyi olur

U2 tanıtım yaş tahtaya basmaz, Maphre, Yapı kredi emeklilik sponsorlar arasında. MPI izin numarası da belirtilmiş. 4 aylık sürede her ay 5 anket üyelere sorulacak. Bunlar da %90 emeklilik sigortası ile ilgili olacak. Yani bence güvenilir bir çekiliştir. Tabii bu benim görüşüm.

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
Soru çok basit inandırıcı değil üye oldum ama onaylamadım.katılmadım :-\
:) Şans

Çevrimdışı osecmu

• Usta Kampanyacı
Bende pek inanmadım
Sen bir şey verdikçe dost görünen çok olur.Bir de sen iste gör hepsi birden yok olur..Mevlana

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
ben yolladım telefona kod geldi koduda girdim bişi olmaz nolcak ya

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
ben yolladım telefona kod geldi koduda girdim bişi olmaz nolcak ya

Yani katılmamanız işimize gelir. Kazanma şansımız artıyor  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK

de lafı geçti bende açtığım konuyu arıyorum. Forumdaşlar sus pus, katılan yok mu  ;D ???

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Arkadaşlar mailine hiç anket gelen oldu mu ? Bana anket vs gelmedi. Acaba sigorta şirketlerinin hedef müşteri kitlesinde mi yokum, bu siteden mailine anket gelen oldu mu ???  ???

Çevrimdışı FALLEN

• Usta Kampanyacı
  • Şizofrenik söylemler diyerek başlama nedenim bu
    • moonlight
Arkadaşlar mailine hiç anket gelen oldu mu ? Bana anket vs gelmedi. Acaba sigorta şirketlerinin hedef müşteri kitlesinde mi yokum, bu siteden mailine anket gelen oldu mu ???  ???

bana gelmedi
Ne yapsak? Gitsek mi acaba bu köyden?