Bilgi formunu doğru yanıtlayan her 50.kişiye
Shiseido Benefiance Özel Set hediye...
Kırışık olmasını daha başlangıç aşamasında cildin içerisinde engelleyen bitki özünün adı nedir?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKazananlardan biri iseniz kazandığınız bilgisi Tekin Acar Cosmetic tarafından size e-posta ile bildirilecektir.Hediyeniz 15 Nisan 2011 tarihinde belirtmiş olduğunuz adrese gönderilecektir.
***Stoklar 10 adet ile sınırlıdır.Her üye yarışmaya sadece 1 defa katılabilir.
Bol şanslar arkadaşlar...
Cevabı araştırıyorum bulursam sizinle paylaşırım.
Mukurossi olarak buldum ama emin değilim siz yine de araştırın.
Pürüzsüz ve genç bir cildin sırrı: Mukurossi
Shiseido uzmanları, cildi nelerin yaşlandırdığını bulmak için yürüttükleri 10 yıllık araştırmanın sonunda önemli bir şey keşfetti: UV ışınları, alt deri kan damarlarında kısa süreli kırışık tetikleyici oluşumlar yaratarak cilde ciddi biçimde zarar veriyor.
Bu keşfin ardından araştırmalara hız veren bilim adamları, çok geçmeden kırışık tetikleyici kan damarlarını oluşturan asıl nedeni de buldu. Bu gelişmiş bulgular, markanın bu ay piyasaya çıkan “Benefiance WrinkleResist24” serisinin de başlangıç noktası oldu.
Araştırmalar sırasında toplam 22 bin 300 madde incelendi ve Mukurossi adı verilen bir Asya bitkisinin gücü keşfedildi. Mukurossi özü, kırışık oluşmasına sebep olan enzimin etkisini azaltıyor. Shiseido’nun daha pürüzsüz ve genç görünümlü cilde sahip olmaya yardımcı ürünleri, işte bu önemli özü içeriyor.
kelime doğrulaması sormuyorlar ne rahat
Tekin acar'ın ödüllü sorularını bir türlü bulamıyorum. Nereden ulaşıyoruz, yardımcı olabilecek var mı?
Tekin acar'ın ödüllü sorularını bir türlü bulamıyorum. Nereden ulaşıyoruz, yardımcı olabilecek var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu linki deneyin
Ben de soyle birsey buldum
Shiseido Benefiance Wrinkle Lifting Concentrate
Derin kırışıklıklara ve sarkmaya karşı tam bir mücadele sunan yüksek performanslı bir serumdur. Cildinizin mevcut kırışıklıklarına karşı etkili olurken gelecekte oluşacak çizgi ve kırışıklara karşı daha dayanıklı yapar. Chlorella bitkisi özü ile cildin alt tabakalarındaki elastin liflerin bozulmasını engelleyen proteinlerin seviyesini artırarak cildinizin sıkılığını geri kazandırır. Sonuçlar gerçek ve çabuk. 2 hafta içerisinde, cildin esnekliği geri kazanılır. 4 haftada, derin kırışıklıklar görünür bir şekilde azalır. Sabah veya akşam, günde bir defa, nemlendiriciden önce tüm yüze uygulanır
Bu yaziya gore cevap Chlorella
Mukurossi mi Chlorella mi

Bu arada ben arastirmadan Mukurossi yazdim

Sizler birkez daha bakin isterseniz
esneklik sağlayan Chlorella
kırışık önleyense Mukorossi bende öyle anladım
ben Chlorella diye buldum..
bu iki bitkide uyuyor acaba hangisi
Kırışık olmasını daha başlangıç aşamasında cildin içerisinde engelleyen bitki özünün adı nedir? deniyor esneklik sağlayanı sormuyor soruda