Bu kaba hesap 95 TL alışveriş yapan da bir çekiliş kuponu aldı, 50 TL alışveriş yapan da bir çekiliş kuponu aldı. Küsüraya girmeyin derken onu da hesap edin. Hadi diyelim cirosu 450 bin TL. Bence dükkanlar katılım ödememiştir. Neticede AVM'nin sahibi şirket yapmıştır. AVM'lerde kiralar malum. Çünkü; özsüt, starbucks, yemek firmaları zaten reklam için ikramlar dağıttılar. Sadece 4 saatte bu ciro muazzam bir rakam, bence bayram ettiler. Büyük bir başarıydı, bence bunu diğer AVM'ler görüp örnek almalı. Festival dediğin böyle olurdu valla

Kazanmasam da kampanyacılar olarak teşvik etmemiz lazım.
Yaptığım kaba hesapta da kazananların kupon kodlarından en büyüğünü aldım. Katılım sayısı duyurulmamıştı, elbette hesabımda hata olabilir. O konuda kabul ederim,ama %10-%20 kar çok az. Onu belirteyim, elektronikçiler hariç, gıda ve tekstil firmaları o kar marjıyla çalışmıyor. Bilginiz olsun. hatta KDV'yi saymaysanız gıdada %100 kar bile var diyebilirim. Maliyeti 2 TL'se 4TL'ye satarlar. Kahve, neskafe gibi ürünlerde kafelerin karı daha da yüksek oluyor. Ben işin içindeyim oradan biliyorum.