Gönderen Konu: Sayın sapık  (Okunma sayısı 6281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
Ynt: Sayın sapık
« Yanıtla #20 : 30 Mart 2011, 14:54:52 »
idam böyleleri için kurtulıuş olur (tabii RABBİM öbür tarafta elbette hesabını soracak)o masum yavrular gibi çırpına çırpına can vermeli ..

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 30 Mart 2011, 14:55:06 »
Bu adamı önce hadım etsinler sonrada idam !!! Bu ve bunun gibi sapıklar ibret alsın !!! naparlar ağırlaştırılmış müebbet verirler senın benım verdığımız vergilerle yer içer hapıste ölene kadar !!! İDAM GERİ GELSINNN !! TOPLUMUN DÜZENİ ÇOK BOZULDU !! YARIN ÖBÜRGÜN Bİ SEÇİM AFFI ÇIKAR ÇIKAR BÖYLELERI DIŞARI !!

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2011, 15:09:29 »
ceza evinde mahkumlar onu rahat bırakmaz merak etmeyin... bu bir teselli olamaz tabi ama belki o yavrucukların çektiği acıyı birazda olsa hissetmesini sağlar ve şahsi inancım kendi canını kendi alacaktır..... bende yazılanları okuyamıyor,  haberleri izleyemiyorum allah ailelerine sabır versin onlar için dua etmekten başka yapabileceğim başka birşey yok birde idamın geri gelmesini diliyorum
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2011, 15:16:48 »
Yazık ki çocuk tacizcileri,sapıklar cezalarını çekmeden serbest kalıyorlar. >:(

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2011, 15:31:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ceza evinde mahkumlar onu rahat bırakmaz merak etmeyin... bu bir teselli olamaz tabi ama belki o yavrucukların çektiği acıyı birazda olsa hissetmesini sağlar ve şahsi inancım kendi canını kendi alacaktır..... bende yazılanları okuyamıyor,  haberleri izleyemiyorum allah ailelerine sabır versin onlar için dua etmekten başka yapabileceğim başka birşey yok birde idamın geri gelmesini diliyorum

mahkumlar rahat bırakmazda bunu tek kişilik hucreye koyarlar verselerya koğusa bunu !!

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2011, 15:41:15 »
İnsanın içine kin nefret ne varsa bıraktı şerefsiz mahlukat.. Bu yazıyı defalarca okudum ve bu kadar güzel anlatılır bu durum.
 Belkide artık hiç birimiz çocuğumuzun bayramda şeker toplamasına izin vermiyeceğiz.(Kendi adıma ben sildim bu durumu gündemimden).O kadar kindar şeyler yazasım varki şurada kendimi zor tutyorum.. Yazıp yazıp sildim defalarca ağır kaçtı boşver diyerekten..
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2011, 23:13:06 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 30 Mart 2011, 15:46:54 »
İnsanın vicdanı nasıl el veriyor hiç anlamıyorum. Nasıl bir devirde yaşıyoruz. İnsan artık korkuyor. Elime bir fırsat geçse bu adamların hepsine akıllarına gelmeyen işkenceler çektiririm ama öldürmem. Ölüm onlara en büyük ödül olur. Hapisane ona gerekeni yaparlar zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hüvik

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #27 : 30 Mart 2011, 16:24:42 »
bir anne olarak güregim yandı bu çocuklarla ilgili bir haber gördümde ağlamadan duramıyorum :'( geceleri aklıma geliyor
çocukların anne babalarının halini düşünemiyorum :-\ rabbim sabır versin

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 30 Mart 2011, 16:39:48 »
Böyle insanlar için yerin altında hücreler yapılmalı.idam kesinlikle çok basit bir ceza olur.hayatının sonuna dek yerin altında kafayı yiyerek ölmeli bunlar.adi insan sen dürtülerini kontrol edemiyorsan gidip konuşursun bi bilenle...yada evlenirsin olur biter...aşağılık mahluk..allah belanı versin ama bu dünyada...
böyleleri için seçim affı çıkarsa çıkaranında allah belasını versin...
« Son Düzenleme: 30 Mart 2011, 16:41:48 Gönderen: med »

Çevrimdışı zifiri3428

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 03 Nisan 2011, 23:02:02 »
ettiğinden beter olur inş.
Odalarda Işıksızım...
Divaneyim...