0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama evet bana da o şekilde geldi anket kardesime hala gelmedi zaten dolmustur 1000 kisi Ben anketi doldururken "parfumuzun yaninda ne istersiniz" dedi "makyajmalzemesi" isaretledim o kadar hizli yapinca cumleyi birebir hatirlmamiyorum size de ayni soru geldi mi? Acaba ilk 250ye girince mi boyle diyor? ikinci 250de "deodorantinizin yaninda ne istersiniz" dediler mi? canım o anket sorusu,parfüm satın alırken yanında promosyon olarak ne istersiniz anlamında yani tek hediye yollayacaklar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama evet bana da o şekilde geldi anket kardesime hala gelmedi zaten dolmustur 1000 kisi Ben anketi doldururken "parfumuzun yaninda ne istersiniz" dedi "makyajmalzemesi" isaretledim o kadar hizli yapinca cumleyi birebir hatirlmamiyorum size de ayni soru geldi mi? Acaba ilk 250ye girince mi boyle diyor? ikinci 250de "deodorantinizin yaninda ne istersiniz" dediler mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama evet bana da o şekilde geldi anket
hunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhunca e posta ile kayıt olun dün ben oldum bugün anket geldi postama evet bana da o şekilde geldi anket kardesime hala gelmedi zaten dolmustur 1000 kisi Ben anketi doldururken "parfumuzun yaninda ne istersiniz" dedi "makyajmalzemesi" isaretledim o kadar hizli yapinca cumleyi birebir hatirlmamiyorum size de ayni soru geldi mi? Acaba ilk 250ye girince mi boyle diyor? ikinci 250de "deodorantinizin yaninda ne istersiniz" dediler mi? canım o anket sorusu,parfüm satın alırken yanında promosyon olarak ne istersiniz anlamında yani tek hediye yollayacaklar dedim ya cok hizli cevapladim ay hala guluyorum ben de "parfum yollayacagiz yanina bir de ne istersiniz" anladim
bana hiçbir mailime gelmedi anket dün kayıt oldum okadar
hatırladığım kadarıyla hunca aynı adres veya soyada 1 göndeim yapıyordu jagler anketinde öyle olmuştu