0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkelime doğrulaması çok gıcık bir türlü okuyamıyorumo yüzden de 100 de 100 indirimi kaçırıyorumOkuyamadığınız zaman resimde okla gösterilen yere basıp okunaklı ve kısa bir yazı gelmesini bekleyiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kelime doğrulaması çok gıcık bir türlü okuyamıyorumo yüzden de 100 de 100 indirimi kaçırıyorum
dünden beri hakikaten çok sıkıldım tıklamaktan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindünden beri hakikaten çok sıkıldım tıklamaktan +1
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkelime doğrulaması çok gıcık bir türlü okuyamıyorumo yüzden de 100 de 100 indirimi kaçırıyorumOkuyamadığınız zaman resimde okla gösterilen yere basıp okunaklı ve kısa bir yazı gelmesini bekleyiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyardımın için teşekkürlerama bastıkça daha da zorunu çıkarıyor enson 5 kelimelik arapça gibi bir yazı çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkelime doğrulaması çok gıcık bir türlü okuyamıyorumo yüzden de 100 de 100 indirimi kaçırıyorumOkuyamadığınız zaman resimde okla gösterilen yere basıp okunaklı ve kısa bir yazı gelmesini bekleyiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyardımın için teşekkürlerama bastıkça daha da zorunu çıkarıyor enson 5 kelimelik arapça gibi bir yazı çıktı Biraz da şans işi.Öğretmen iki öğrenciye isimlerini 100 defa deftere yazma cezası vermiş.Birinin adı Abdurrahman SudayüzmezyerdeyatmazoğluÖbürünün adı Ali Ün