bir altın çilek furyası gidiyor yok hapı yok meyvesi-kurusu yaşı..aranızda kullanan varmı arkadaşlar bu aralar bloglardada bu tarz kampanyalar var deneyip memnun kalan varsa yazabilirimi bıktım kilolardan

(
bir altın çilek furyası gidiyor yok hapı yok meyvesi-kurusu yaşı..aranızda kullanan varmı arkadaşlar bu aralar bloglardada bu tarz kampanyalar var deneyip memnun kalan varsa yazabilirimi bıktım kilolardan
(
ben kullanmadım ama meyveyi gördüm çok ilginç birşey ablamlar firmasının dağıtımını yapıyor oda çok anlatıyor ama pahalı gelmiş ona almıyor
Geçen gün beni aradılar ürün sipariş etmişsiniz memnun kaldınızmı diye.. Ben ürün sipariş etmedimki dedim adam telefonu suratıma kapattı

şaka gibi
çok güzel bir konuya değinmişsiniz, kullanan biri çıksa da anlatsa.
kafamı ne yöne çevirsem ALTIN ÇİLEK ...
her sene bu tarz bir ürün çıkıyor, şişiriyorlar balon gibi.
daha evvel ELMA-KROM, MEKSİKA BİBERİ ve daha birçok ürün kullandım fakat nafile
bencede bu yılın modası bu başbakanda kullanınca reklamını her yöne çevirdiler. şeker hastasınada zayıflayanada
Başbakan bile kullandığına göre faydalıdır sanırım
Ben meyvesini gördüm küçük bişi ama ona da tatlındırıcı katılmış olanları filan varmış orjinalinin kilosu 55tlden aşagı degilmiş şuan blogumda kampanyasını yapıyorum yarın elime gelcek deneyip yazıcam bıktım diyetten
canım şu blogundan bende kazanayımda deneyeyim

)
Benim bloğumdaki kampanyaya da beklerim
canım ben bu gün seninkine katılacaktım ama yoruma kapalıydı

))