Doğru cevabı göstermiyor herhalde. Cevabınız kaydedilmişştir diyor.
mantıken doğru girildiğinde kasanın açılması gerekir ama bunlar nasıl yapmışlar belli değil sanırım doğruda girsek yolluyor şifreyi
Telefon numarasını hep aynı numarayı yazıyorsanız,yanılıyorsunuz!Her sefer farklı numara yazmanız halinde acaba kaç numara yazabilirsiniz?Yazdığınız telefon numarasından size ulaşılacağını unutmayın.
Sadece bir şifre yollandığını sanmıyorum çünkü ne yazsak gönderildi diyor.
3 deneme yaptım ya tutarsa
arkadaslar permütasyon ve kombinasyon yapmak lazım bunda yoksa bilinmez dd
hesapladım yanlış hesaplamadıysam 84 kere tüm sayıları denersek mutlaka sonuca ulaşabiliyoruz ama yanlış hesaplamadıysam
nasıl bir hesap ben de anlayamadım sadece en baştaki 0 sabit tutsak 99 deneme yapmış olmak gerekmez mi

tam formülü hatırlamıyorum ancak 3 haneli şifrede yine de olasılık sayısı çok düşük 10000 için
arkadaslar permütasyon ve kombinasyon yapmak lazım bunda yoksa bilinmez dd
hesapladım yanlış hesaplamadıysam 84 kere tüm sayıları denersek mutlaka sonuca ulaşabiliyoruz ama yanlış hesaplamadıysam
nasıl bir hesap ben de anlayamadım sadece en baştaki 0 sabit tutsak 99 deneme yapmış olmak gerekmez mi
tam formülü hatırlamıyorum ancak 3 haneli şifrede yine de olasılık sayısı çok düşük 10000 için
doğru aslındada bende hmn rasgele bi hesaplama yaptım zaten 0 görmedim ben sonradan gördüm yanlış yapmışlız
000-999 arası toplam 1000 denemede sonuca ulaşabiliyoruz
deneme hatalı demek denenmişmi demek
arkadaşlar bu fly cell gibi olmasın
60 tl 60 tl fatura ödemiştim kaç sene önce anlayana kadar