Gönderen Konu: Deppo Center Karalama Kampanyası  (Okunma sayısı 4566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeppoCenter

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • Bir Güzellik Kat Kendine!
    • Deppo Center - Bir Güzellik Kat Kendine
Ynt: Deppo Center Karalama Kampanyası
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2011, 16:20:47 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bır kısı makyaj setı kazanmıstı ona maıl atmıstınız ama gondermemıssınız her yerde yazdı. Yapmayın sımdı ates olmayan yerden duman cıkmıyor.

Bakın tarafımıza gelen cevaplarından birisi, siz bu şekilde bir bahane duydunuz mu hiç? Kampanya bitti diye duyuru yapılıp, sayfayı beğenmekten vazgeçen bir üye? Yada bu şekilde bir kampanya?

Takdir sizlere kalmış neye inanmak isterseniz ona inanırsınız. Şunu da unutmadan söylemek gerek ne kadar anlatırsanız anlatın anlattığınız karşınızdakinin anladığı kadardır.

İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

Deppo center

"GUNDE 10- 20 ADET KAMPANYAYA KATILIYORUM BEYFENDI. HEPSININ BEGENDIGIM SAYFASINDA KALSAM 500 SAYFA BEGENMEN LAZIM. KAMPANYA BOYUNCA SAYFANIZDAYDIM. KAMPANYA BITTI DENDIGINDEDE SAYFANIZDAN CIKTIM. ZAMANINDA KONTROL YAPSAYDINIZ BU PROBLEM OLMICAKTI ONUNDAMI SUCUNU BANA ATICAKSINIZ. HAYIR BEN YAKANIZA YAPISMADIM AMA MADEM KAZANDIM SITENIZDE 30 YORUMUM VAR EN AZ 2 BLOGA KATILDIM TANITIM YAPTIM BEGENDIM HATTA BITEN KAMPANYALARI BLOGUMDAN BILE SILIYORUM SANS ESERI SILMEMISIM! SARTLARIMIDA YAPMAMA RAGMEN KAZANDINIZ DEDIGINIZ HEDIYEMI VERMIYORSUNUZ NE BU SIMDI "

"Sartları yollanzıa gerek yok bende avukatım okuma yazmam var ayrıca bu benım katıldıgım blog sartı degıl benımkınde yolladıgım uzere FACE YADA BLOG yazıyordu. Karsınızda cocuk yok sızınde bana oyle muamale yapmanıza hıc gerek yok. Ben neden faceımde yok gostermek ıcın sart yolladım. Bır maıl daha attım sıze ondada begenme kısmını ızah ettım. 10 gun dursun deseydınızde tutardım ama kampanya bıtınce profılımdende gıder bu mecburdur yoksa 1000 tane sayfa begenılı durucak bende bunu yapamam. "
Deppo Center Sanal Mağazacılık Hizmetleri

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2011, 16:29:14 »
Açıklamanız için çok teşekkür ederiz sanırım firma olarak en açık şekilde kendinizi anlattınız olumsuz yorumlar gelmesine lütfen bakmayın teşekkür ederiz.
Ayrıca  Sayın erke_00 yeni bir üyenisiniz  bu denli bilgili olması ilginç ama bizde yeterince bilgiliyiz bunuda belirtmek isterim  :)
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2011, 16:31:57 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2011, 16:33:22 »
bence gayet güzel açıklama yapmışsınız biz sizinle hiç bir problem yaşamadık bende sizinle kampanya yaptım hatta bir arkadaşın hedşiyesi gitmemişti ilgilendiniz bazı firmalar aylar geciyor zor zahmet cvp veriyor siz hemen ilgilendiniz teşekkür ederim şahsım  adına ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2011, 10:03:07 »
birçok firma ile çalıştık hepimiz arkadaşlar ne firmalar gördük bedava 1 ay reklamlarını yaptırıp hediyeye gelince kıvıran firmalar yusuf bey deppocenter ile fazlasıyla memnunum neden derseniz facebookta bile heran sorularıma cevap verdi hiç bir zaman yıkıcı değil yapıcı oldu