Gönderen Konu: Avona Üyelik Sadece 1 Tl  (Okunma sayısı 4968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
Avona Üyelik Sadece 1 Tl
« : 26 Mart 2011, 16:21:43 »
Avona üyelik kısa bir süre için 1 tl.
1,5 yıldır avon satış temsilcisiyim satışlar çok güzel ayrıca her ay gelen hediyelerde çok güzel
%33 kar kalıyor bize
Belli sipariş limitlerinede o ayki hediye geliyor ( Örneğin Tiryaki çay seti , pasta seti, tava, tencere....)

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avona Üyelik Sadece 1 Tl
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2011, 20:11:21 »
yinede çevre olması gerekiyor ilk aylarda kota sınırı var sanırım belli miktarda satamazsan üyelik iptal ediliyor doğrumudur
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı deynis

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2011, 20:18:26 »
eğer öyle değillse yani kota falan zorunluluğu yoksa ben üye olmak isterim çünkü ben kendim için alırım ordan oriflame e de üyeydim danışmandım yani sadece kendim için alışveriş yapıyodum. üyelik parasıda almamışlardı. uygun fiyata alıyodum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yinede çevre olması gerekiyor ilk aylarda kota sınırı var sanırım belli miktarda satamazsan üyelik iptal ediliyor doğrumudur

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2011, 20:21:15 »
3 ay satış olmazsa üyeliğin iptal oluyor cnm bende yapmıştım çok önceden takım öncüsü bile olmuştum ama 3 seneden fazla oldu bıraktım ;)

Çevrimdışı SeçiL**

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • ♥ SeçiL ♥
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2011, 08:03:14 »
evet kota sınırı yok sadece 3 ay sipariş vermeyince üyelik donuyor iptal olmuyor.bu arada ben geçen ay kayıt oldum 10 tl verdim sanırım 1 tl bence kaçırılmaması gereken bi fırsat bende kendim için alışveriş yapıyorum ama üye olmak isteyen varsa bana özel mesaj gönderebilir her konuda yardımcı olurum avonla ilgili hemen hemen bilmediğim hiç bişey yok malum söz konusu kozmetik  :) :)

Çevrimdışı emma287

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 27 Mart 2011, 15:25:52 »
ben 8 bucuk vermısdım yaa 1 tlmi olmuş üyelik...

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2011, 07:57:04 »
dün  üye olcaktım 300 milyonlukta siparişim vardı...kredi kartıyla ödemek istiyorum..avon kredi kartının fotokobisini istiyormuş...kayıt yapan kişiyi tanımıyorum.kredi kartımın fotokobisi daha kimlerin eline gececek bilmiyorum bundan vazgeçtim..ne saçma bu devirde kredi kartımın fotokobisi elden ele dolaşacak....
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2011, 08:18:33 »
dün  üye olcaktım 300 milyonlukta siparişim vardı...kredi kartıyla ödemek istiyorum..avon kredi kartının fotokobisini istiyormuş...kayıt yapan kişiyi tanımıyorum.kredi kartımın fotokobisi daha kimlerin eline gececek bilmiyorum bundan vazgeçtim..ne saçma bu devirde kredi kartımın fotokobisi elden ele dolaşacak....

kredi kartının fotokopisi verilmez üye olursun sonra senin sayfanda kredi kartı bilgilerini doldurursun istersende silersin sonrasında havale ile ödersin. işbankasında havale ile ödeme de ekstra bi ücrte yok. bankamatikten ödeyebiliyorsun.

Çevrimdışı cagan

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2011, 18:07:17 »
bende avon ve oriflame üyeliği yapıyorum...çokta memnunum...

Çevrimdışı cukucum

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 06 Nisan 2011, 19:37:28 »

kredi kartının fotokopisi verilmez üye olursun sonra senin sayfanda kredi kartı bilgilerini doldurursun istersende silersin sonrasında havale ile ödersin. işbankasında havale ile ödeme de ekstra bi ücrte yok. bankamatikten ödeyebiliyorsun.

üyelik için benden de kimlik fotokopimi istiyorlar.doğru bir yöntemmi bu.

deneyimlerinize güvenerek soruyorum