Kısaca açıklarsam bir gözlük 4gb hafıza ayrıca 36 gb hafıza kartı takılabiliyor.50 inc virtual glant display .film izleyip müzik dinleyebiliyorsunuz daha pek çok özelliği var ama ben pek deneme fırsatı bulamadım..Yarışmadan kazandım 1 kez denemek amaçlı açtım geri kutusuna koydum..Yeni sahibini bekliyor..225 TL düşündüm ama pazarlık payı var..Ayrıca takas tekliflerine de sıcak bakabilirim..İlk konum oldu burada..Keyifli alışverişler..
e-kitapta okunabiliyor kararsız kalan varsa harika bir cihaz tavsiye ederim bende de var aynısından
Katkı sağlayan bu özel bilgiler için teşekkür ediyorum..Bir arkadaşla ile sıcağı sıcağına anlaşabiliriz.. Görüşmeler sürüyor..
10 tane sattım 8 tane hediye ettim kapış kapış gitmişti.. Hayırlı satışlar Devrim..
10 tane sattım 8 tane hediye ettim kapış kapış gitmişti.. Hayırlı satışlar Devrim..
bu güzel yorumun için çook teşekkür ederim Hocam ...
Güncel : Son 1 adet kaldı...
Maaşallah okadar nasıl kazandın???
ask_ne_demek ; hala güncel bir ilandır..patron beyler fikrini değiştirirse görüşebiliriz..yoksa bir müddet sonra arkadaşa doğum gününde hediye edeceğim...
Ürün hediye edilmiştir..Saygılar...
ne güzel valla arkadaşın iyi günlerde kullansın
benimde doğumgünüm yaklaştı