0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba,Adese, Aile Dostu ve Alo'nun işbirliğiyle düzenlenen "Benim Annem süper, çünkü..." yarışması sonuçlanmak üzeredir. Sizinle iletişime geçebileceğimiz, "ad- soyad, adres ve telefon numaralarınızı" eksiksiz olarak ve acilen bu adrese ulaştırmanız gerekmektedir.böyle yazmışlar dares falan unutmusum ben galıba canım mail ne zaman geldi sana
Merhaba,Adese, Aile Dostu ve Alo'nun işbirliğiyle düzenlenen "Benim Annem süper, çünkü..." yarışması sonuçlanmak üzeredir. Sizinle iletişime geçebileceğimiz, "ad- soyad, adres ve telefon numaralarınızı" eksiksiz olarak ve acilen bu adrese ulaştırmanız gerekmektedir.böyle yazmışlar dares falan unutmusum ben galıba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba,Adese, Aile Dostu ve Alo'nun işbirliğiyle düzenlenen "Benim Annem süper, çünkü..." yarışması sonuçlanmak üzeredir. Sizinle iletişime geçebileceğimiz, "ad- soyad, adres ve telefon numaralarınızı" eksiksiz olarak ve acilen bu adrese ulaştırmanız gerekmektedir.böyle yazmışlar dares falan unutmusum ben galıba canım mail ne zaman geldi sanadün gelmiş benide saolsun arkadaş uyardı mailine bak diye yoksaki kaynanam kazanmıs onun maıllere sık sık bakmamda
canım belki sen adres falan vermıssındır ondandır ben yazmamısım ondan maıl gelmıs
Arkadaşlar sonuçlar daha açıklanmamış sadece adres bilgisi olmayana e posta çekmişler adres bilgisi için aradım sordum 03124685222 Bu raya sizde sora bilirsiniz