ay biliyorum onları ben:) aynı zamanda içlerinde çok çirkef ve saygısız olanları mevcut bunu çok yakından biliyorum. Eti Browni'de sayelerinde kazanamamıstım,10 dönem falandı bunlar 6-7 sini kazandı. Biryere yardım edicez diye oy topluyorlardı. Bize kızdıkları seyi zamanında kendileri yaptılar yani:D bana çok çirkin laflar etmislerdi, 4 hafta falan yedekte kaldım , tekrar katıldığımı gördüklerinde aç falan demislerdi benim için, seviyesizler var aralarında hiç seviyelerine inemem doğrusu 
bana kızacaksınız belki ama kazandıkları eti browni yarışması ile alınan çekler ile alışveriş yapıp kendileri de ceplerinden ekleyip darülacizeye yardım yaptılar forumdan kişilerinde katılımı ile topluca gidip orada kendi yaptıkları yemekler el işleri aldıkları ve yarışmadan akzandıkları hediyelri dağıttırlar...
bir kişinin olumsuz yorumu yüzünden böyle kötü yafta yapıştırmamak gerek...
bana yazanlar 1 kisi değildi maalesef,iyilik yapıyor olmaları öyle konusmalarını haklı çıkarmaz
[/quote]bana yazanlar 1 kisi değildi maalesef,iyilik yapıyor olmaları öyle konusmalarını haklı çıkarmaz
[/quote]
sizin görüşünüz elbette...
ancak 1 değil isterse 5 olsun yapıaln şeyin ulviyetinin önüne geçirmemek gerekir...
kazanılan ödüller yerine ulaştı...
cici teyzeler amcalar mutlu oldu....
dahası önemli değil bence
bunu yazan kesin buraya üyedir çatlasınlar patlasınlar sahte üyelik yapılmadı herkes birey olarak oy verdi
Kampanyayı yarım amaçlı kullanmakda çok etik değil aslında.. Destek amaçlı daha önce forumda herkesi kandıran sahtekarlarda bu taktikleri kullandı..
Hatırlarsınız ünlü dolandırıcılardan birisi vardı aramızda.Mahhaledeki evsize, bakımevine, yaşlılara yetime öksüze diyerek burada bir çok kişiyi defalarca dolandırdı.. Ayrıca kadınlara özgü bir yer sonuç olarak vede amacı kampanyalara yönelik değil.Kampanyalara yönelik olan yer burası gibi yerler.Bundan suda çıkar biz kötüyüz çunku kampanyacıyız vede kendimize kazanıyoruz.. Ayrıca sunuda unutmamak gerekir o beymenleri kazanırken sırf tarafımıza edlen hakeretleride hakedicek hiç bir şey yapmadık.Biz burada yapmamız gerekeni yaptık kampanyacılığımızı ve paylaşımlarımızı.Birbirimize rutin olan desteğimizi.Ama bir kadın klubunde nerdeyse yarışmacı olarak katıldı diye arkadaşlarımız resmen kötü adam ilan edildi.Bunun karşılığındadır verdiimiz cevaplar..
Yardıma karşı değilim kendi adıma.Ama reklam edilerek yapılan yardım, reklam etmeyenlerin adi şerefsiz olarak topluma mal edilmesinin sebebi olamaz.
" Ama reklam edilerek yapılan yardım, reklam etmeyenlerin adi şerefsiz olarak topluma mal edilmesinin sebebi olamaz."" ne güzel laf yahu" keyifli keyifli okudum Valla
Kampanyayı yarım amaçlı kullanmakda çok etik değil aslında.. Destek amaçlı daha önce forumda herkesi kandıran sahtekarlarda bu taktikleri kullandı..
Hatırlarsınız ünlü dolandırıcılardan birisi vardı aramızda.Mahhaledeki evsize, bakımevine, yaşlılara yetime öksüze diyerek burada bir çok kişiyi defalarca dolandırdı.. Ayrıca kadınlara özgü bir yer sonuç olarak vede amacı kampanyalara yönelik değil.Kampanyalara yönelik olan yer burası gibi yerler.Bundan suda çıkar biz kötüyüz çunku kampanyacıyız vede kendimize kazanıyoruz.. Ayrıca sunuda unutmamak gerekir o beymenleri kazanırken sırf tarafımıza edlen hakeretleride hakedicek hiç bir şey yapmadık.Biz burada yapmamız gerekeni yaptık kampanyacılığımızı ve paylaşımlarımızı.Birbirimize rutin olan desteğimizi.Ama bir kadın klubunde nerdeyse yarışmacı olarak katıldı diye arkadaşlarımız resmen kötü adam ilan edildi.Bunun karşılığındadır verdiimiz cevaplar..
Yardıma karşı değilim kendi adıma.Ama reklam edilerek yapılan yardım, reklam etmeyenlerin adi şerefsiz olarak topluma mal edilmesinin sebebi olamaz.
dediğim gibi kimseyi savunmuyorum
zaten bu ifadeleri size kullananların yaptığı büyük bir ayıptır
ki zaten o sitede yarışma için oy isteyenler artınca her foruma mesajlar yazılınca
.forum yöneticisi tek bir şartla oy istemenize izin olur çünkü burası bir yarışma forumu değil ancak kazanılan ödüller bir kuruma bağışlanırsa katılım destek mesajlarına yasak koymayız dendi....
buradaki destek isteyen arkdaşları da desteklermiş biri olarak
hatalı edilen laflar yüzünden tamamı ile koskoca bir gurubu yargılamak doğru değil diye düşünüyorum
bu hgk için de geçerli buradan bir kişi oy istedi 1. olmak istedi diye tü kaka ilan edilmemeli.
ama malum ki oy istendiği için küfür yiyen
hatta forumda kanka olup da aynı yarışmada oy toplamaya başlayınca düşman gibi davrananlar sayıca az değil
o nedenle hiçbir zaman birkaç hatalı saygısız davranış yüzünden toptan bir gurubu kötü görmemek lazım
Ben sıze karsı yazmadım zaten.O dönemde o bölümü kapamadan önce yazdıklarına bakarak yazdım bütün bunları.