Gönderen Konu: Şikayet edilmişiz :))) peehhh  (Okunma sayısı 10593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
Ynt: Şikayet edilmişiz :))) peehhh
« Yanıtla #30 : 13 Mart 2011, 23:54:19 »
bunlar kadar fesat ve sevıyesız ınsanı bı arada gormedım... eltımı de o sıtede yakalamıstım  ;D ;D ;D
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı Szule

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 14 Mart 2011, 00:03:34 »
kaç bin tane üyesi olan bir yer tabiki bir kaç kuru gürültü olur ama herkes aynı kefeye koyulamaz bence :)
Ömrü boyunca bir dilim ekmek vermemiş kişiyle sakın yola çıkma;
fedakarlığı bilmediğinden, ilk sıkıntıda kendi için seni satar.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #32 : 14 Mart 2011, 00:14:28 »
:)
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 14 Mart 2011, 01:13:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bunlar kadar fesat ve sevıyesız ınsanı bı arada gormedım... eltımı de o sıtede yakalamıstım  ;D ;D ;D

;D ;D
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #34 : 14 Mart 2011, 02:21:19 »
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasssssınnnnnn :)))))) ohh ne güzel olmuş bilmiyorlarki bizim admin nekadar temiz kalpli ve ben 4 yıldır bu forma üyeyim eskilerdenim daha adminin birgün ne link attığını nede oy istediğini gördüm ayrıca admine ne zaman oy için yazdıysam hiç birzaman kırmadı geri çevirmedi Sayın adminiz ahmet bey hiç canını sıkmasın tüm form olarak arkasındayız gittiği yoldan gideriz öbürlerinin kim oldukları malum söylemeye gerek yok bi arkadaş yazmış ya Meyve veren ağaç taşlanır :))
tüm kelimelerine katılıyorum
facebookta şimdi linki paylaşırken direk yazdım olayı biz kazandık bunuda nasılsa kazanacağız sizlerde katılın:)))
yeterince açık dimii ;D
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 14 Mart 2011, 09:18:25 »
 yarışmanın mantığı neydi en çok üyeyi toplayabilendi e biz canı gönülden oy vermişiz kazanmış admin kime ne  :D

Çevrimdışı gazbent

• Usta Kampanyacı
  • 11.11.11:)
    • cantanesii
« Yanıtla #36 : 14 Mart 2011, 12:01:49 »
ordan olay kazananlarda zaten bizim zincire katılanlar burdaki kampanyaları orada paylaşıyolar :D hepsi bizim zincire katılmadığı için hepsi kazanamamış ama burayı takip edenler akıllıklık yapıp bizim zincire atılmış ve kazanmış gariplerin haberi yok :D
Tık lütfenn Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #37 : 14 Mart 2011, 12:21:18 »
saçmalıktan başka birşey değil yaa. Ben kazanamasamda bizzzzz kazandıkkk diyebiliyorummm :) kimin zincirine halka olduk bilmiyorum ama bi yakalarsam testeresi ben olacam :) 8)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #38 : 14 Mart 2011, 13:30:25 »
kıskançlar ne olacak? Alnımızın akıyla kazandık biz bu yarışmayı birlik olarak. Bunun şikayet edilecek nesi varsa? Bizde bu kadar kişiysek kazanan aynen cevap veririz bir sorun olursa. terbiyesizler.. yetinmediler. ne gözleri doymazlar var ya.

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 23 Mart 2011, 13:16:31 »
ay biliyorum onları ben:)    aynı zamanda içlerinde çok çirkef ve saygısız olanları mevcut bunu çok yakından biliyorum. Eti Browni'de sayelerinde kazanamamıstım,10 dönem falandı bunlar 6-7 sini kazandı. Biryere yardım edicez diye oy topluyorlardı. Bize kızdıkları seyi zamanında kendileri yaptılar yani:D   bana çok çirkin laflar etmislerdi, 4 hafta falan yedekte kaldım , tekrar katıldığımı gördüklerinde aç falan demislerdi benim için, seviyesizler var aralarında hiç seviyelerine inemem doğrusu :)

bana kızacaksınız belki ama kazandıkları eti browni yarışması ile alınan çekler ile alışveriş yapıp kendileri de ceplerinden ekleyip darülacizeye yardım yaptılar forumdan kişilerinde katılımı ile topluca gidip orada kendi yaptıkları yemekler el işleri aldıkları ve yarışmadan akzandıkları hediyelri dağıttırlar...
bir kişinin olumsuz yorumu yüzünden böyle kötü yafta yapıştırmamak gerek...