0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlar kadar fesat ve sevıyesız ınsanı bı arada gormedım... eltımı de o sıtede yakalamıstım
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasssssınnnnnn )))) ohh ne güzel olmuş bilmiyorlarki bizim admin nekadar temiz kalpli ve ben 4 yıldır bu forma üyeyim eskilerdenim daha adminin birgün ne link attığını nede oy istediğini gördüm ayrıca admine ne zaman oy için yazdıysam hiç birzaman kırmadı geri çevirmedi Sayın adminiz ahmet bey hiç canını sıkmasın tüm form olarak arkasındayız gittiği yoldan gideriz öbürlerinin kim oldukları malum söylemeye gerek yok bi arkadaş yazmış ya Meyve veren ağaç taşlanır
ay biliyorum onları ben:) aynı zamanda içlerinde çok çirkef ve saygısız olanları mevcut bunu çok yakından biliyorum. Eti Browni'de sayelerinde kazanamamıstım,10 dönem falandı bunlar 6-7 sini kazandı. Biryere yardım edicez diye oy topluyorlardı. Bize kızdıkları seyi zamanında kendileri yaptılar yani:D bana çok çirkin laflar etmislerdi, 4 hafta falan yedekte kaldım , tekrar katıldığımı gördüklerinde aç falan demislerdi benim için, seviyesizler var aralarında hiç seviyelerine inemem doğrusu