bende istedim de gelmez bana,makarnalar da gelmedi ufff
Ben de mail attım yaa benim isteğimi yine kabul etmediler

( Gelen cvp da bu aşkolsun ülker.
Komili'ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
İsteğinize olumlu karşılık veremediğimiz için üzgünüz. Bu tür uygulamalar emsal oluşturmakta, adil ve tutarlı davranmak için ardından gelen yoğun talepleri karşılamaya zamanımız ve imkanlarımız yetmemektedir. Bizi anlayışla karşılayacağınızı umarız.
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle,
Ülker Müşteri İletişim Merkezi
allaa bana geldi KOMİLİ .... ve bu tarz bir cvp gelmedi sen sunara yaklaşık 100 defa numune talebinde bulundum hepsinde otm mail geldi Komiliden gelen mail tarzında bu yüzden sunardan vazgeçtim artık numne istemiyorum ...
cnm sen burdanmı başvurdun komili yağ bize ulaşındanmı istedin?
bu değilse linki verebilirmisin acaba..
Biraz önce bende sitelerine üye oldum ve numune isteğimi yazdım. Bakalım ne cevap gelecek?
gelmez bu ya,makarna da gelmedi zaten,sinir oldum
arkadaşlar link burdan vermiyorum komilinin sitesine girip ordan istedim hatta bu gün başka bir adrese yine istedim bakalım bu seferde gelecekmi ? not bu arada zeytinyağınızı sürekli kullanıyordum ayçiçek ve mısırı denemek istediğimi söylemeyi unutmuşum

bence sizde bu şekilde isteyin zeytinyağınızıın eski bir kullanıcısı olarak mısır ve ayçiçek yağınızı denemk istiyorum tarzında mail atın ....
arkadaşlar link burdan vermiyorum komilinin sitesine girip ordan istedim hatta bu gün başka bir adrese yine istedim bakalım bu seferde gelecekmi ? not bu arada zeytinyağınızı sürekli kullanıyordum ayçiçek ve mısırı denemek istediğimi söylemeyi unutmuşum
bence sizde bu şekilde isteyin zeytinyağınızıın eski bir kullanıcısı olarak mısır ve ayçiçek yağınızı denemk istiyorum tarzında mail atın ....
çok teşekkür ederim gerçekten geldi inanmıyorum .....
sanırım foruma yeni üye olanlara gönderiyorlar