Gönderen Konu: Aref'in final numarası  (Okunma sayısı 10161 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
Ynt: Aref'in final numarası
« Yanıtla #50 : 23 Mart 2011, 00:00:22 »
Aref: Evet şimdi burdan 1 kişi uzatmanızı istiyorum.
Kadın: Ee bir şey olmadı?
Aref: Ne istiyorsun abla, dolmuşa da mı binmeyelim?

:)

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #51 : 23 Mart 2011, 00:06:54 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aref: Evet şimdi burdan 1 kişi uzatmanızı istiyorum.
Kadın: Ee bir şey olmadı?
Aref: Ne istiyorsun abla, dolmuşa da mı binmeyelim?

;D ;D ;D

reklamlarda da oynamaya başlamış aref efendi :))
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 23 Mart 2011, 00:13:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Acun'un da parmağı olduğunu düşünüyorum ben zaten...

Haklısın. Sırf reyting uğruna Acun'un Aref'e ayrıcalıklar tanıdığından %100 eminim

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #53 : 23 Mart 2011, 00:19:42 »
Aref sadece görüntü ve şaşkınlık uyandırıcıydı..Bu kadar bundan ötesi de bir beklentiydi..

Kimileri Sefa için onun gibileri de çok var dese de yorumlama gücünüze bayıldım ..Ses taklidinden öte en zor olanı yapıyordu ..Ne mi ! Elbette sizlerde izlediğinizde güldünüz..Zor olan göz boyamak değildir , zor olan insanları güldürmektir..Yeni bir komedyen adayıydı o geceye kadar..Artık resmileşti..Ayrıca İşletme bölümü öğrencisi olmanı da seviyorum yiğen... :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı betty86

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #54 : 23 Mart 2011, 09:57:53 »
neden arefin yaptığı şeylerin sırrını çözmeye ve sonra aaa bumuymuş demeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum. İşte bizde ilizyonistlerin David Copperfieldlerin olmamasının en büyük nedenlerinden biride bu. Belki aref desteklense oda bir david copperfield olabilir. heralde işin bir hilesi , el çabukluğu yada teknik desteği olacak.  Onu showa dönüştürebilmek o an pot kırmadan gösteriyi tamamlamak ve şaşırtmak olay bu olmalı. izlemeli helal olsun demeli ve bence nasılını fazla kurcalamamalıyız. arefin bütün numaraları çözüldü. adım adım her hareketi hilesi ortaya çıkarılıyor. eee şimdi kim izler arefi merak ediyorum. sırrını bilmesem aynı numarayı defalarca izlerim ve hiçte öğrenmek istemem. zaten bir el çabukluğu göz kandırmacası teknik destek vs olduğunu biliyorum. Ama her hareketi nerdeyse kendim yapabilecek kadar sırları deşifre oldu. Bence aref görüntüsüylede işini tamamlayabiliyor, soğukkanlı duruşu saçı başı  onda mistik birşeyler varmış havası estiriyor ve yaptığı şeyleri daha büyüleyeci birşeymiş gibi algılayabiliyoruz.  bence desteklenmeli , sefaya gelince dün akşam eşimle netten izledik tekrar çok güldük. helal olsun, zaman harcamış emek harcamış yeteneğide varmış bizleri güldürdü ee tabii sonunda kendide güldü.

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #55 : 23 Mart 2011, 10:43:33 »
Yetenek Sizsiniz yarışmasında Aref'in yaptığı gösteriler herkesin dilinde dolaşırken, nasıl yaptığı da çok konuşuluyor. İşte Aref'in final gecesi yaptığı numaranın büyük sırrı. Aref 3 mavi top koyduğunu söylüyor ama aslında fanusa sadece 2 tane top atıyor bir tanesinin sahibi zaten belli. Yani 1 numara... Zaten ,ilk olarak seyirciler arasından gözüne çarpanda o. Daha sonra, nabzını durduruyor ve 1 numaranın hareketlerinde neredeyse hiçbir şaşkınlık yok. Gayet amatörce davranıyor ve "AŞIRI ROL YAPINCA" kendini ele veriyor. Sıra geliyor metal kaybolma numarasına. Kolyenin ucundaki metal sıcak suda açılabiliyor Aref'te bunu zaten biliyor. Kart numarasına gelince 1 numara zaten hangi kartı seçeceğini önceden biliyor Aref'e sadece göstermek kalıyor. Aref uyanıyor ve metalin benzeri Aref'in ağzından çıkıyor. Çünkü zaten Aref'te var. Son olarak masayı açıklayalım masa zaten illüzyonistlerin kullandığı bir masa. YANİ MARİFET AREF'TE DEĞİL MASADA...

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 23 Mart 2011, 19:37:59 »
Ayyy millet ne meraklı arefin sırrını çıkarmaya.Zaten adam onları gerçekten yapabilseydi orda ne işi var.Adam kendini izlettimi izletti.Şaşırdıkmı şaşırdık..Birinci olan arkadaşa gelincede çok başarılı ama çok var taklit ustası...Bence aref birinci olmalıydı...Ha belki adı aref değilde arif olsaydı birinci yapardı bizim milliyetçi insanımız...

Neyse en azından gene yetenekli birine gitti.Boş bi insana gitmedi...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 23 Mart 2011, 21:14:34 »
sefanınki yetenek fakat arefin ki el çabukluğu.yani hileleri bilen herkes yapabilir bence.
ama arefın sırlarının da bir bir ortaya dökülmesi çok saçma.türk milleti olarak meraklıyız :):):)
cem yılmaz david copperfıelde gitmiş.adam ucarken arkada bir türk "kesin ip var" demiş.
ulan diyor heralde ip var ne kurcalıyorsun.adam uçsa zaten peygamberliğini ilan eder :):):):)

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 23 Mart 2011, 21:18:47 »
ne arefmiş bee herkes destan yazmış :D :D :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 23 Mart 2011, 21:21:27 »
kesin ip var  :P