neden arefin yaptığı şeylerin sırrını çözmeye ve sonra aaa bumuymuş demeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum. İşte bizde ilizyonistlerin David Copperfieldlerin olmamasının en büyük nedenlerinden biride bu. Belki aref desteklense oda bir david copperfield olabilir. heralde işin bir hilesi , el çabukluğu yada teknik desteği olacak. Onu showa dönüştürebilmek o an pot kırmadan gösteriyi tamamlamak ve şaşırtmak olay bu olmalı. izlemeli helal olsun demeli ve bence nasılını fazla kurcalamamalıyız. arefin bütün numaraları çözüldü. adım adım her hareketi hilesi ortaya çıkarılıyor. eee şimdi kim izler arefi merak ediyorum. sırrını bilmesem aynı numarayı defalarca izlerim ve hiçte öğrenmek istemem. zaten bir el çabukluğu göz kandırmacası teknik destek vs olduğunu biliyorum. Ama her hareketi nerdeyse kendim yapabilecek kadar sırları deşifre oldu. Bence aref görüntüsüylede işini tamamlayabiliyor, soğukkanlı duruşu saçı başı onda mistik birşeyler varmış havası estiriyor ve yaptığı şeyleri daha büyüleyeci birşeymiş gibi algılayabiliyoruz. bence desteklenmeli , sefaya gelince dün akşam eşimle netten izledik tekrar çok güldük. helal olsun, zaman harcamış emek harcamış yeteneğide varmış bizleri güldürdü ee tabii sonunda kendide güldü.