Gönderen Konu: Aref'in final numarası  (Okunma sayısı 10171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Ynt: Aref'in final numarası
« Yanıtla #40 : 21 Mart 2011, 07:50:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben üzüldüm arefe
ne olursa olsun yaptığı işte emek vardı
ilizyom zaten öyle bir şey değilmi o kandıracak bizde kanıcaz
yani ne bekliyoruzki adam kandırmadan değişik oyunlar yapmadanmı bu işi yapacakki
amatör olmasına rağmen iyi iş çıkardı
hakkını yemeyelim 
kimbilir ilerde büyük bir sihirbaz olabilir
ha sefayıda çok sevdim o ayrı sempatik başarılı bizden biri
ama birincilik arefin hakkıydı
katılıyorum ;)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #41 : 21 Mart 2011, 10:48:22 »
28 yıllık hayatımda kampanyalar için bile mesaj göndermemiş olan ben, bir yarışmacı için oy kullandım ya; bu da benim tarihim için ilk herhalde :D
1,6 TL feda olsun SEFAAAm olsun :D

Oğuz Engin (Manipülatör) bence en azından ilk beşi hak ediyordun. Kaan Gülsoy (Rap söyleyen) de öyle.
Oğuz Engin'İ bilemem ama, Kaan'ın elinden tuttu zaten Acun, o yüzden ona üzülmüyorum.

Sefa ya alkışşşşşşş :D
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #42 : 21 Mart 2011, 11:03:34 »
ben çok sevindim sefanın kazanmasına..

aref zaten sürekli gösteri yapıyor bi şekilde kazanır parasını zaten çok iyi bi ünv. de okuyor..

ama sefa başkaydı.. ilk başta amatör olması güzel.. doğal yetenek..

valla çok sevindim çok :))
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 21 Mart 2011, 11:05:57 »
Zaten perilerim hiç almadı benim Arefi onu seyrederken böyle çok kötü oluyordum !!! Tiptenmi yoksa yaptıklarındanmı bilinmez ?? ama ben şu kumdan şunu bunu yapanlarıda beğenmiştim 2 msj attım bi kum yapanlara bi sefaya !!!

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 21 Mart 2011, 11:20:19 »
ben de sefanın kazanmasına çok sevindim
eşim de aref cinleri vardır onlara yaptırtıyordur diyordu neyse akşama söylerim artık hilelerini
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 21 Mart 2011, 11:29:38 »
ben aref'in kazanmasını isterdim, sefa tamam iyi taklit yapıyor ama nereye kadar
sefa'nın yaptıgını yapan ve ondan çok daha iyi taklit yapabilen yavuz seçkin'in ekibinde esmer bir çocuk var : deniz fehmi dalsaldı ...inanılmazz taklit işinde yapamadıgı çıkaramadı ses yok desem yeri...

aref sihirbazdı, farklıydı...şimdi gösterisi olsa ben gitmek isterim açıkcası,
ama tutup şarkıcı taklidi yapan birine üzerine para verip izlemem zaten hergün tv'larda gördügün birşey..farklı degil ki...olmadı radyodan yavuz seckin'in progamını dinlersin ne bileyim

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #46 : 21 Mart 2011, 11:37:20 »
ben aref'in kazanmasını isterdim, sefa tamam iyi taklit yapıyor ama nereye kadar
sefa'nın yaptıgını yapan ve ondan çok daha iyi taklit yapabilen yavuz seçkin'in ekibinde esmer bir çocuk var : deniz fehmi dalsaldı ...inanılmazz taklit işinde yapamadıgı çıkaramadı ses yok desem yeri...

aref sihirbazdı, farklıydı...şimdi gösterisi olsa ben gitmek isterim açıkcası,
ama tutup şarkıcı taklidi yapan birine üzerine para verip izlemem zaten hergün tv'larda gördügün birşey..farklı degil ki...olmadı radyodan yavuz seckin'in progamını dinlersin ne bileyim

facebook duvarında bile Sefa olsun yabancıya gitmesin dendi..uyarılar Sefa üzerineydi..Sefanın komedyen yüzü vardı ondan dolayı ön plana çıktı..Aref ise alanında farklı bir isimdi..Ama mekanik sistemler üzerinden yapılan göz boyamalar demek ki sadece farklı olarak anılıyor..Belki de kıl payı kaybetti..Yalnız diğer yıla göre daha iyiydi bu seneki yarışmacılar.. :)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #47 : 21 Mart 2011, 12:41:59 »
Yetenek Sizsiniz yarışmasında sihirbaz Aref'in gösterisi günün en çok konuşulan konularından biri. Aref bu gösterisiyle birinci olamadı ama gösterinin sırrı herkesin merak konusu oldu.

Dipnot.tv olarak Aref'in son gösterisinin sırrını yine araştırdık ve yine bulduk. Bize yine çok kızacaksınız ama iişte Aref'in sırrı;

Aref gösterisinin başında 3 kişiyi sahneye çıkarmak için seyircilere top atıyor. Attığı toplardan 3  tanesinin içinde mavi bir kart var. Seyircilerden bu mavi kartlı topların geldiği 3 kişi sahneye çıkıyor. Ve Aref gösterisine başlıyor. ,

Ancak gösteri videosu dikkatli izlendiğinde Aref'in 2 kutuya mavi kart koyduğu görülüyor. 1 numara olarak sahneye çıkan kişi aslında daha önce elinde mavi kartlı top olan Aref'in tanıdığı bir kişi.

Daha sonra Aref videoda masada bir yere oturmasını istiyor. Burada 1. numarali seyirci yine Aref'in videoda tahmin edeceği yere oturuyor.
En son bölümde de 1 numaranın yüzüğü Aref'in ağzından çıkıyor. Gösteri burdada yine 1 numaralı seyirci üzerinden ilerliyor.

Masanın sallanması sistemi ise uzaktan kumandalı elektronik bir sistemle yapılabiliyor.

Aref'in kullandığı sandalye sistemi;

bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 21 Mart 2011, 13:05:01 »
Acun'un da parmağı olduğunu düşünüyorum ben zaten...

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 21 Mart 2011, 13:10:58 »
bence birincilik sefanın hakkıydı ve de öyle oldu ilk kez halkın seçimini beğendim helal olsun sefayı seçen halk'a