Gönderen Konu: Yardım Lütfen :(  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Yardım Lütfen :(
« : 19 Mart 2011, 14:39:01 »
Arkadaşlar bloglar kapandığından beri bloğumu wordprese aktarmış hiçbir sorun yoktu ama şuan akataramıyorum hata veriyor ne yeni yazı yazabiliyorum wordprese ne bloğumun aktarmasını yapabilirim.Hala blogspota giremeyenler var tam olarak düzelmiş değil oyüzden kampanyalarımı biryandan ordanda devam etmek için aktarmaya çalıştığımda böyle bir hata kodu veriyor ne yapmam lazım anlayan varsa yardımcı olabilirmi :(

Oops! Sorry an error has occurred. Please click here to contact us so that we can fix it.
Please remember that you have to provide the full, complete Blog URL, otherwise we can not fix it

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Yardım Lütfen :(
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2011, 14:45:36 »
mesajda;
üzgünüz, bir hata meydana geldi. düzelteebilmemiz için lütfen burayı tıklayın. lütfen Blog URL nizin tamamını yazmanız gerektiğini unutmayın, aksi takdirde sorunu çözemeyiz...
demişler.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2011, 15:13:16 »
off cnm tıkladım yazdım sorunun aynısını ama aman yaa akrataramıyorum artık blogspottan devam edicem yine comlu adresimdede devam eden kampanyalarım var ama onunda admin yönetim kısmı bi acayip orda oyüzden başlatmadım yeni kampanyalarımı :(

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2011, 15:14:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
off cnm tıkladım yazdım sorunun aynısını ama aman yaa akrataramıyorum artık blogspottan devam edicem yine comlu adresimdede devam eden kampanyalarım var ama onunda admin yönetim kısmı bi acayip orda oyüzden başlatmadım yeni kampanyalarımı :(

off ne zaman bitecek bu çile yaa :(
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 19 Mart 2011, 15:17:28 »
alın bendende okadar ya kamanya yapmak içimden gelmiyor hani açılcaktı valla elimde kampanyalar var bekliyorum açılsada adam gibi loğumda yapsam diye bu wordpress sarmadı hiç beni brde katılımcıların mailleri sürekli gereksize düşüyor korkuyorum birini atlıcamda hakına gircem diye
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #5 : 19 Mart 2011, 15:20:46 »
aynen valla soğudum bu işten artık yaa bırakmak istiyorum gerçektende açılmadı gitti bloglar giremeyenler var hala :'(

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2011, 22:32:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
alın bendende okadar ya kamanya yapmak içimden gelmiyor hani açılcaktı valla elimde kampanyalar var bekliyorum açılsada adam gibi loğumda yapsam diye bu wordpress sarmadı hiç beni brde katılımcıların mailleri sürekli gereksize düşüyor korkuyorum birini atlıcamda hakına gircem diye
patent tammadır tweet 1 face 21 maç keyfi içn .ok