Gönderen Konu: Kale Outlet Center dan 50 TL alışveriş yapın çekilişe katılın...  (Okunma sayısı 1050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Kale Outlet Center dan 50 TL alışveriş yapın çekilişe katılın, otomobil kazanın! YEŞİL OTOMOTİV den birinciye DFM SUCCE ikinciye TATA VİSTA!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
hediyeler fena değil :)

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
hediyeler fena değil :)

Kale grup çok pinti ya, önceden de bir çekiliş yapmışlardı yine arabalar böyle  ;D Çin arabası, Hint arabası veriyorlar, olmuyor valla. Buradan yönetime sesleniyoruz  ;D ;D ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
Konuyu anlamadım Birinci ve ikinci'ye ne demek ? Çekiliş mi var yarışma mı.Ayrıca Kale sadece insanların ayağının yerden kesilmesini istemiş anlaşılan ;D
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Konuyu anlamadım Birinci ve ikinci'ye ne demek ? Çekiliş mi var yarışma mı.Ayrıca Kale sadece insanların ayağının yerden kesilmesini istemiş anlaşılan ;D

Çekiliştir, ilk torbadan çıkan birinci olcak yani DFM sucu pickup ı daha iyi arabaymış, diğer kazanan da TATA kazancakmış  :-\ Kale grubun o kadar süper fabrikası, şirketi var, neden böyle arabalar veriyorlar anlamıyorum valla. Adamlar uçağa bile parça üretiyorlar, insan bir 4 kişilik jet uçak verir di mi  ???  ;D ;D ;D
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.