Gönderen Konu: Heryerdekavar - KA'ları Bul Apple Macbook'u götür  (Okunma sayısı 26171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Heryerdekavar - KA'ları Bul Apple Macbook'u götür
« Yanıtla #50 : 04 Mart 2009, 14:54:35 »
Benim 45 saniyem var saniyeleri yananlar düşünsün bizde enayi değiliz ezberledikten sonra aynı isimle oynamaya :)
...

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
« Yanıtla #51 : 04 Mart 2009, 17:44:15 »
dostum isim degisirmen cok degistirmiyor olayı ce numarası giriyorsan eger ordan yine yakalarlar seni. çifte kayıt yapmıs olursun.

Ford'un bundan önceki oyunu da benzer tasarımlı çok hoş olmuş bence. fistazamani.com ile aynı kişi hazırlamış anlaşılan oyunu. Güzel ve eğlenceli Ford ile avergame algısı yanyana gelince zor gibi görünüyor ama gerçekten böyle giderlerse avrupa Ford'un yarattığı interaktif imajı verecekler orada ciddi bir internet yatırımı var.

başarılar.

Not: bir bana 4. ekrandaki son 3'ü söylesin ya bittim burda saatlerdir. : ???

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #52 : 04 Mart 2009, 17:46:52 »
eğer cep telefonuna bakalarlarsa 49 saniyem var maile bakarlarsa  45 saniye
...

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 04 Mart 2009, 17:51:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dostum isim degisirmen cok degistirmiyor olayı ce numarası giriyorsan eger ordan yine yakalarlar seni. çifte kayıt yapmıs olursun.

illa yakalıcam derlersee ip adresinden de yakalar tabi her oyundan sonra ip değiştirmiyorsanız....
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
« Yanıtla #54 : 04 Mart 2009, 17:56:20 »

illa yakalıcam derlersee ip adresinden de yakalar tabi her oyundan sonra ip değiştirmiyorsanız....
Doğru yakalamanın sonu yok. Ama geröekten bu kadarı ile ugrasacaklarını sanmıyorum sonucta eglenceli keyifli bi site yapmıslar zaten adamlar aldıkları hitten kazanmıyor parasını bu biraz güzel bir iş çıksın insanlar eğlensin bi de hediye verelim bayılsınlar gibi oluyor bence.  :o

Daha ne isteyelim gerci ben oynadım adeta 15 dakkaların ustunde cıkıyor ama olsun.  ;D

En azından keyifli bi video izledim bir oyun oynadım

eh artık bu kadar yağ bal çektikten sonra birazoun süreöi kısaltırlar dimi :) eyy Ford yetkilileri duyun sesimi yahu ne var sole bir 30 - 40 snaiye azaltsanız süremi:) ya da ugrasmayıp odulu direk evime gonderseniz heheh

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
« Yanıtla #55 : 05 Mart 2009, 10:07:43 »
gerçekten teşekkür ediyorum dün tüm akşam sardım ve çalıştım çok eğlendi çok daraldım ama takıntı oldu ayrılamıyorum son sayfa son görselde kaldı bir tane plssss helppp

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 05 Mart 2009, 10:10:11 »
gerçekten teşekkür ediyorum dün tüm akşam sardım ve çalıştım çok eğlendi çok daraldım ama takıntı oldu ayrılamıyorum son sayfa son görselde kaldı bir tane plssss helppp
Bayan sporcunun belindeki çengelde vardı sanırım buldun mu onuda. ;D

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
« Yanıtla #57 : 05 Mart 2009, 10:27:09 »
Bayan sporcunun belindeki çengelde vardı sanırım buldun mu onuda. ;D
cangz allah razı olsun senden yahu cıldırıyordum ara ara yok :) inat ettim ama yardımsız olmadığı zamanlarda oluyor sanırım :) tekrar teşekkürler.şimdi girip videodakileri sayıp bitireceğim hehe takılacak bisiler bulmak gerek illa

Çevrimdışı etlisarma

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 05 Mart 2009, 11:16:52 »
15 dk. rekor bende...

Çevrimdışı Mko

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #59 : 05 Mart 2009, 16:14:33 »
ben 44 saniye yaptım ama daha kampanyanın bitmesine cok var hemde rastgele isim numara fln girerek yaptım kendimi ne olursa olsun garantiye almak için.