100 kişi etiketleyenler arasında 1 kişiye çekilişle AYAKKABI ,50 kişi etiketleyenlerden 2 kişiye çekilişle MAKYAJ MALZEME SETİ hediye ediyoruz. Facebook sayfamız 2500 kişiye ulaştığında yarışmamız sonlanacak ve çekilişimiz gerçekleşecektir.
BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
1- Her kişiye 2 resim etiketleme hakkı verilmiştir. Yani tek resime 50 kişi etiketlenebilir ve 100 kişi etiketlemek isteyenler +1 resim daha seçme hakkına sahip...tir.
2-Etiketleme işlemi bittikten sonra , etiketlediğiniz resiminizin altına İSİM ve SOYİSİM şeklinde 50 etiket yaptım şeklinde bir yorum yazmalısınız...
3-Ardından Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bana Arkadaşlık isteğinde bulunup , arkadaşlık listesine ekleyecek ve etiket sayınızın ekran çıktısı tarafımızca alınacaktır, ARKADAŞ LİSTEMİZDE OLMAYAN ARKADAŞLAR ÇEKİLİŞE KATILAMAYACAKTIR.
3-Resimlerin altına ilk ismini ve soyismini yazan arkadaş çekiliş hakkını kazanacaktır. Yani bir resmin altında birden çok isim ve soyisim olsada ilk etiketleme yapan arkadaş çekilişe katılma hakkı kazanır.
4-Yarışma sırasında etiketlenecek ürün resimleri bittiğinde , bizler tarafından aynı albüme yenileri devamlı yarışma bitene kadar konulacaktır.
YARIŞMA SONLANDIĞINDA AYAKKABI KAZANAN ARKADAŞTAN
O an temin edebileceğimiz , yada stoklarımızda bulunan ayakkabılarımızın resimleri atılacak , ayak numarası istenecek ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresimize üye olmaları ve temin edeceğimiz ayakkabı modelinden birini seçim yapmaları istenecektir.ANCAK UNUTMAMALIDIR Kİ , kazanan arkadaşımız belli olduğunda istenilen ayakkabının tarafımızca temin edilmesi 3 HAFTAYI bulmaktadır.
MAKYAJ SETİ KAZANAN ARKADAŞLAR ise gene Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üye olmaları istenecektir. MAKYAJ REYONUMUZUN TEMİN SÜRESİ 3 İLA 4 GÜNDÜR...
Herkeze şimdiden başarılar diliyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin