Gönderen Konu: Pasaj Dükkanı Etiketleme Yarışması  (Okunma sayısı 1458 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Pasaj Dükkanı Etiketleme Yarışması
« : 14 Mart 2011, 20:10:46 »
100 kişi etiketleyenler arasında 1 kişiye çekilişle AYAKKABI ,50 kişi etiketleyenlerden 2 kişiye çekilişle MAKYAJ MALZEME SETİ hediye ediyoruz. Facebook sayfamız 2500 kişiye ulaştığında yarışmamız sonlanacak ve çekilişimiz gerçekleşecektir.

BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
1- Her kişiye 2 resim etiketleme hakkı verilmiştir. Yani tek resime 50 kişi etiketlenebilir ve 100 kişi etiketlemek isteyenler +1 resim daha seçme hakkına sahip...tir.
2-Etiketleme işlemi bittikten sonra , etiketlediğiniz resiminizin altına İSİM ve SOYİSİM şeklinde 50 etiket yaptım şeklinde bir yorum yazmalısınız...
3-Ardından Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bana Arkadaşlık isteğinde bulunup , arkadaşlık listesine ekleyecek ve etiket sayınızın ekran çıktısı tarafımızca alınacaktır, ARKADAŞ LİSTEMİZDE OLMAYAN ARKADAŞLAR ÇEKİLİŞE KATILAMAYACAKTIR.
3-Resimlerin altına ilk ismini ve soyismini yazan arkadaş çekiliş hakkını kazanacaktır. Yani bir resmin altında birden çok isim ve soyisim olsada ilk etiketleme yapan arkadaş çekilişe katılma hakkı kazanır.
4-Yarışma sırasında etiketlenecek ürün resimleri bittiğinde , bizler tarafından aynı albüme yenileri devamlı yarışma bitene kadar konulacaktır.

YARIŞMA SONLANDIĞINDA AYAKKABI KAZANAN ARKADAŞTAN
O an temin edebileceğimiz , yada stoklarımızda bulunan ayakkabılarımızın resimleri atılacak , ayak numarası istenecek ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresimize üye olmaları ve temin edeceğimiz ayakkabı modelinden birini seçim yapmaları istenecektir.ANCAK UNUTMAMALIDIR Kİ , kazanan arkadaşımız belli olduğunda istenilen ayakkabının tarafımızca temin edilmesi 3 HAFTAYI bulmaktadır.

MAKYAJ SETİ KAZANAN ARKADAŞLAR ise gene Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üye olmaları istenecektir. MAKYAJ REYONUMUZUN TEMİN SÜRESİ 3 İLA 4 GÜNDÜR...

Herkeze şimdiden başarılar diliyorum..

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 14 Mart 2011, 20:26:57 Gönderen: catpat07 »
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pasaj Dükkanı Etiketleme Yarışması
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2011, 20:12:15 »
aman Allahım yine bi sürü yere etiketlenicem yaniii  :o :o :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Mart 2011, 20:14:35 »
Gene baya kişi silicem listemden

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Mart 2011, 20:27:48 »
ben de etıketlemekten ve etıketlenmekten nefret ederdım.ta ki fenerbahce maç bileti kazanana kadar :)
:)