Arkadaşlar hementeslimat ile birçok arkadaşımız çalışma yaptı fakat firmadan biz haber alamıyoruz kazanan kişininde hediyesi gönderilmemiş hala haber alabilen varmı acaba.
bunuda unutmayalım biotenkozmetik kampanyalar sonunda hediye sayısını düşürdükleri yetmezmiş gibi hediyeleride göndermiyorlar maillere cevapta verilmiyor hediyesi gelen veya firmadan haber alabilen varmı.
buradaki yazıyıda mail olarak kendilerine ileteceğim bir hafta içerisinde cevap gelmezse yepyeni bir reklam çalışması başlayacak.
biotenkozmetik.com sitemizin ve ürünlerimizin tanıtımının yapıldığı blog kampanyalarından hediye kazanan talihli ziyaretçilerimizin bazılarına hediyeleri gönderilmiştir. Diğerlerine " Gönderilememiş" olmasının sebebi anlaşma yapılan kargo firmasının fiyat istikrarsızlığından doğan anlaşmazlıktır. Sizlerde taktir edersiniz ki ürün gönderi bedellerini diğer firmalar gibi müşteriye ödetmiyoruz. Tamamen firma kar oranlarımızdan feragat etmekteyiz. Bu durumda taşıyıcı firmanın fiyatlarında ki istikrarsızlık istemeden işlerin aksamasına sebebiyet vermektedir. Şu an sipariş veren ve problem oluşturan taşıyıcı firma ile ürünlerini isteyen müşterilerimizin siparişlerinde de sıkıntı yaşamaktayız. Ancak en kısa sürede diğer talihli ziyaretçilerimizin hediyeleri de adreslerine gönderilerek bu aksama telafi edilecektir.
talihli kullanıcı adı
m3htap Balıkesir UW4436F000006A4
pesimist29 Gümüşhane UW4436F000008A0
nurses Bursa UW4436F000009A8
anjelikan Sivas UW4436F000010A5
berna Şanlıurfa UW4436F000012A1
fhry Afyon UW4436F000011A3
AYISIGIM Konya UW4436F000014A7
Saygılarımla
biotenkozmetik.com
e-ticaret Departmanı
hemen teslimat banada desfalarca yazmama rağmen cevap bile yazmadı
bende meralin kampanyasından kazanmıştım .umarım sorunu biran evvel hallederler.firmaların iş bitimi böyle yapmaları hiç ama hiç hoş değil.
biotenkozmetik açıklamanızdan dolayı teşekkür ederiz fakat bilmenizi isterizki firmalar en azından 10 undan 9.9u kargoyu kendisi ödüyor. Ayrıca sayfanızdan alışveriş yaptık diyelim kargo anlaşmanız yok diye aylarca anlaşma yapılmasınımı bekleyeceğiz garip bi durum
Hemen teslimat geri dönüş yapmıyor evet böyle kalakaldık
Hemen teslimat geri dönüş yapmıyor evet böyle kalakaldık 
herkeste aynı çalışmayı yapması şüpheliydi küçük bir site sonuçta. Bana kalırsa avon satış temsilcisi
benim kazananında sorup duruyor
ne yapmak lazım böyle durumlarda
şikayetvar.coma mı yazsak aceep
hementeslimat.com a baskınmı yapsak(istanbulda olan arkadaşlar)
ben az evvel facebookta bir sürü yazı yazdım bakalım ne cevap verecekler
hepimiz tepkimizi ortaya koyarsak sanırım olur