Demirsoy Bedestan ile 5 İzleyicime Muhteşem Hediyeler2 Kişiye Şans Bilekliği
1 kişiye Vav Kolye
1 kişiye Yusufçuk Kolye
1 kişiye Şans Kolye
Bu güzel hediyelerden birini kazanabileceğiniz çekilişimize katılmak için :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılan herkese bol şans...Bu ve bunun gibi birçok kampanyadan haberdar olmak ve yararlanmak için Bloğumuza izleyici olmayı ve Facebook Sayfamızı( Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ) beğenmeyi unutmayın.
merhaba selva makarna kampanyam bitiyor birkac saate kadar listeyi gondermek istiyorum katilirsaniz sevinirim bende size destek olmak izleyiciniz olmak kampanyaniza katilmak isterim saygilar portakalcicegi
uyeligim yeni oldugu icin herhalde link vermek yasak yazisi cikiyor size soyle bir kolaylik yapabilirim blogucu da portakalcicegi2 yazdiginizda cikiyor blogspotta portakalcicegi sonrasi blogspot
uyeligim yeni oldugu icin herhalde link vermek yasak yazisi cikiyor size soyle bir kolaylik yapabilirim blogucu da portakalcicegi2 yazdiginizda cikiyor blogspotta portakalcicegi sonrasi blogspot
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu sanırım...
evet cok dogru katilirsaniz sevinirim blogspot gidip geliyor eger cikmazsa ikicisi portakalcicegi2 blogcuadresimde
canım ben Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden katılmıştım ama şu an çıkmıyor,katılımım geçerlimi??
kampanya ayın 13ünde başladığı için daha önce yapılan katılımlar geçersiz sayıldı. Eğer yeni katıldıysanız yorumunuz onaylandıktan sonra görünecektir... bol şans...
nereden izliyoruz bloğu göremedim