0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbbck sen kazandın mı yoksa kız kazandınız diyeceğine emin misiniz belki sonradan liste yayınlanırhep tekrar deneyin kazanmak icin diyo öyle olsa onu demez:)
bbck sen kazandın mı yoksa kız kazandınız diyeceğine emin misiniz belki sonradan liste yayınlanır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbbck sen kazandın mı yoksa kız kazandınız diyeceğine emin misiniz belki sonradan liste yayınlanıryok kuzum kazanamadım.katılım koşullarında yazıyo öyle olacağı sanmıyorum sonradan liste olduğunu; kazandınız yazısını göreceksiniz diyor.sen hele kazan ben ondan sonra deniyim. açılışı sen yap
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbbck sen kazandın mı yoksa kız kazandınız diyeceğine emin misiniz belki sonradan liste yayınlanıryok kuzum kazanamadım.katılım koşullarında yazıyo öyle olacağı sanmıyorum sonradan liste olduğunu; kazandınız yazısını göreceksiniz diyor.
ayy banada çıkmıyor artık yazmaktan yoruldum kopyala yapıştır yapıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayy banada çıkmıyor artık yazmaktan yoruldum kopyala yapıştır yapıyorum mantıklı benim aklıma niye gelmediki:)