hepimizi tebrik ederim daha nice kampanyalar nice basarilar
tebrikler..kremler katılan herkese miydi??
tebrikler..kremler katılan herkese miydi??
hgk zincirine katılan ilk 5000 di sanırımmm
kaç kişi olmuşuz acaba ben baya katılım yapmıştım birinci olalım diye ;P
Başka forum adına siz mi açtınız bu zinciri bilmiyorum ama buradan oy toplamaya çalıştınız. Bu yüzden ceza aldınız. Şimdi de çıkmışsınız, biz kazandık diyorsunuz. Bunun normal bir davranış olmadığının farkındasınız.
Evet zinciri ben kurdum ben kazandım.. Burda oy toplamaya çalışmadım oyların hepsi o forumdan geldi.. Konunun açıldıgı ilk an bi belirsizlik vardı o zaman daha admin zincir oluşturmamıştı.. Bende açtım ve yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum. Zaten saniyesinde ceza vermiştin.. Kimse görmedi yani benim oy istediğimi.. Benim yerime hilecilerden biri kazansaydı bu kadar tepki görmezdi kesin. Yinede sağolun her türlü eleştiriye açığım haklı yada haksız olsada..
Ben bu foruma ihanet etmek istesem burada açılan her konuyu o forumda açarım ve burda kimse bişey kazanamaz... O yüzden ihanet etmişim gibi davranmayın LÜTFEN !
erteb hanımı çok tanıyan biri olrak şunu söyliyeyim o okadar sabırlı biridir ki herşeye kolay kolay kızmaz sadece bunu diyorum
bu sonucunda Ahmet bey yani admin tarafındana açılmasının daha doğru ve hoş olacağına inanıyorum
oo tebrikler forumumuz kazandı bizlerde krem kazandık çok sevindim

adres vermişmiydik acaba üye olurken anlamadım

nasıl gelcek kremlerimiz