hepimize tebrikler. sco sana da ayrıca tebrikler .
bu arada hgk farkı bu
Ayrıca bende Hgk için 34 adet maille katıldım...
Biz fazla ugrasmadık 1 günlük uğraşla ikinci olduk (400 kişi ile) çok ugrasan forumumuzada ayrıca tebrikler..
Siz kimsiniz! Siz başka forum adına konuşuyor ve bunu gururla söylüyorsanız burada işiniz ne!
Ben bu forumun üyesiyim ve bu forumun kazanacagı belliydi o yüzden baska forumdan destek aldım ve kazandım. Bu suç mu? Ben kazanmasaydım bi hileci kazanacaktı o zaman çokmu iyi olacaktı? Benim kazanmam sizi neden rahatsız etti bu kadar? Forum kazanmasaydı tmm ama kazandı daha ne? Kazandım diye forumdan banlanırsam şaşmayın arkadaşlar..
Kazanmanız değil rahatsız eden. Başka forumun adını bu kadar kolay, gururla burada yazmanız.
anam bende görememişim bizi üzüldüm

meğerse birinci olmuşuz yaşasın yaşasın tebrkler arkadaşlar hepimize
Biz fazla ugrasmadık 1 günlük uğraşla ikinci olduk (400 kişi ile) çok ugrasan forumumuzada ayrıca tebrikler..
Siz kimsiniz! Siz başka forum adına konuşuyor ve bunu gururla söylüyorsanız burada işiniz ne!
Ben bu forumun üyesiyim ve bu forumun kazanacagı belliydi o yüzden baska forumdan destek aldım ve kazandım. Bu suç mu? Ben kazanmasaydım bi hileci kazanacaktı o zaman çokmu iyi olacaktı? Benim kazanmam sizi neden rahatsız etti bu kadar? Forum kazanmasaydı tmm ama kazandı daha ne? Kazandım diye forumdan banlanırsam şaşmayın arkadaşlar..
Kazanmanız değil rahatsız eden. Başka forumun adını bu kadar kolay, gururla burada yazmanız.
Orası kampanya forumu olsaydı buraya ismini yazmazdım.. Gururlada yazmadım aslında sadece kazandıgım için sevinmiştim..
çok sevindim tebrikler hepimize.
Başka forum adına siz mi açtınız bu zinciri bilmiyorum ama buradan oy toplamaya çalıştınız. Bu yüzden ceza aldınız. Şimdi de çıkmışsınız, biz kazandık diyorsunuz. Bunun normal bir davranış olmadığının farkındasınız.
tebrikler forum
tebrikler arkadaşlar