Gönderen Konu: Çınar Ağacı  (Okunma sayısı 2233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Çınar Ağacı
« : 08 Mart 2011, 15:47:10 »

HATIRALAR KAZANDIRIYOR!

Hayatta bazı anlar unutulmazdır…

Anneannenizin size verdiği bir öğütü, anlattığı masalı ya da beraber çekildiğiniz bir fotoğrafı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderin, biz de gönderilerinizi bu albümde yayınlarak hatıralarınızı tazeleyelim…

En fazla “Beğen”i alan hatıraların sahibi 3 şanslı kişi, 16 Mart 2011 gecesi Kanyon’da gerçekleşecek Çınar Ağacı film galasına çift kişilik davetiye kazanacak!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Çınar Ağacı
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2011, 15:51:33 »
Anneannem, annem henüz 16 yaşındayken, 42 yaşında ayrılmış bizden. Ben daha yokken. Hiç anneanne diyemeden büyüdüm ben...
Allah var olanların eksik etmesin...

...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2011, 15:59:29 »
içim titredi bu konuyu okumak istemiyorum
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2011, 16:01:46 »
Kötü oldum haziranda kaybettik ananemi :'(

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2011, 16:06:52 »
4 sene oldu anneanemi kaybedeli :(  Allah hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Kebikecc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2011, 17:02:50 »
Ananemi kaybedeli 7-8 sene oldu. Bu gibi şeylere inanırmısınız bilemem. Bir gece yarısı vefat etti. uykudan kalktık haberi aldığımızda ve uyanmadan önce rüyama girdi vedalaştı benle. . bir daha göremem seni aç şu perdeyi yüzünü göreyim dedi.perdeyi açtım yüzüm aydınlandı.Uzun uzun yüzümü seyretti rüyamda.sarıldı bana. . Şimdi de ne zaman hayatta zor bir döneme girsem ya da başıma birşey gelecek olsa öncesinde mutlaka rüyama girer. Sizler gibi başlığı görünce benimde yüreğim cızz etti. paylaşmak istedim.. :'(  Hepsine Allah rahmet eylesin..

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2011, 17:07:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ananemi kaybedeli 7-8 sene oldu. Bu gibi şeylere inanırmısınız bilemem. Bir gece yarısı vefat etti. uykudan kalktık haberi aldığımızda ve uyanmadan önce rüyama girdi vedalaştı benle. . bir daha göremem seni aç şu perdeyi yüzünü göreyim dedi.perdeyi açtım yüzüm aydınlandı.Uzun uzun yüzümü seyretti rüyamda.sarıldı bana. . Şimdi de ne zaman hayatta zor bir döneme girsem ya da başıma birşey gelecek olsa öncesinde mutlaka rüyama girer. Sizler gibi başlığı görünce benimde yüreğim cızz etti. paylaşmak istedim.. :'(  Hepsine Allah rahmet eylesin..

ben inanırım öyle şeylere benim kuzenimde babası ölürken vedalaşmış onunla ve dediğiniz gibi zor zamanlarda hep yanında :( oğlu 39 derece ateşle yatıyormuş kuzenim uyuduğu için fark etmemiş babası rüyasına girmiş bebeği almış kucağına.ozaman kuzenim uyanıp oğlunu kontrol etmiş ateşler içinde çocuk Allah korusun görmese havale filan geçirirdi :( ben ölülerin hissetiğine inanıyorum ama ben nekadar çok istesemde göremiyorum kaybettiklerimi
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı Kebikecc

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2011, 17:47:29 »
Bebeği allah korumuş  dedesine malum etmiş demekki onu vesile kılmış. Allah rahmet eylesin... Belkide görmemek bazen daha iyi.. Böyle olunca öldüğünü kabul etmek çok zor oluyor..

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2011, 17:57:37 »
Bende ananemi kaybedeli nisan 26 da 1 sene olucak.. çok üzücü :(
Allah hepsine gani gani rahmet eylesin :(
Eylül

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2011, 18:52:45 »
 :'( :'( :'( başınız saolsun arkadaşlar cok zor bılırım ben de babamı kaybedelı 1.5 sene oluyo Allah rahmet eylesın  :'( :'(
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D