0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgün
geçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu
bugün migrosta bu ürün 21 liraya düşmüş.Alayım dedim.şifreyi girdim ama hediye çekini basmadı.bir şifre yandı.diğer migrosa gittim.gene aynısı oldu.mağaza müdürünü çağırdılar.kiosklar artık çek basmıyormuş.karta tanımlanıyor dediler.dedim karta alakası yok.şifre maille geldi.numaramı aldılar arıcaklarmış..sinir oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgün neden anlıyamadımboşver anlayan anladı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen gün migrosta 21 tlye inmişti bu indirim kuponunuda kullanınca 5 tlye alınıyordu insan yalan söyleyince elbet çıkıyor birgün neden anlıyamadım
Öncelikle bu anlamsız tartışmanın bitmesini istiyorum..Kapansın konu.. Migrosa gittim %50 İndirim Kupon kodunu kioksta okuttum ve Finish Quantum 60 Tablet(21.25 TL) alarak kasaya gittim..Money Club kartımla toplamda -15.45 indirimle 5.80 TL 'ye aldım..Kasadakiler önce bian olsun affalladı..Bir kez daha geçti yine sonuç değişmedi ve her şey normal dedi sonra iyi akşamlar sözleriyle ordan ayrıldım..Tamam..
bu indirim kupanu gelmedi bana kaç kere oyunu oynadım gelmiyor.Kuponu kullanmayacakvarsa kod verebilrm i ban acaba.?