Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım telefonla çektim yarın fotoğraf makinemi yanıma alcam![]()
hadi bakalım bekliyoruz güzel fotoğraflarını
Bosuna bekleme bence 2 gündür bekliyoruzda noluyo ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
kıskanç kar yağmıyo sizin oraya die yapıosun biliorum
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
mızıkçınında kim olduğu belli oluo zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
iyi tmm benim mızıkçı beceriksiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben söylüyorum mızıkçı beceriksiz diye ama dün inanamıyodunuz bana![]()
sensin beceriksiz![]()
![]()
yoo hiç alakası yok![]()
iyi tmm benim mızıkçı beceriksiz
öylesin kendinide sadece bunu kabullenerek affettiremezsin
acıktırr acıktıırrr biz ekmegi aldık geldkk![]()