arattım ama bulamadım. konu açılmadıysa, yakında yarışma varmış

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Teşekkürler bekliyoruz yarışmayı
ben bilmiyodum teşekkür ederim
yarışma başlamış sanırım, iphone veriyormuş...
ben sayafad yarışma niye goremedım ya bırı bana yardım etsın
Kampanya 23 Mart – 6 Mayıs tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki Havanı Seç yarışmasına katılan kişiler için geçerlidir. Yarışmaya katılacak kullanıcılar Havanı Seç Facebook uygulamasını kabul etmelidir. Uygulama üzerinde üyelik formunu doldurup 10 soruluk karakter testini çözen kullanıcılar verdikleri cevaba göre Havası Ferah ya da Havası Kışkırtıcı sonuçlarından birini alır. Sonucu Havası Ferah ya da Havası Kışkırtıcı çıkan kullanıcılar bu sonuçlara ilişkin senaryolar karşısında neler yapacaklarını 500 karakter ile anlatan bir hikaye yazacak ve yazılan hikayeler DANONE Türkiye jüri heyeti tarafından değerlendirmeye girecektir.
Jüri değerlendirmesine göre en çok beğenilen Havası Ferah senaryosu sahibi 1 kişi 1 adet iPhone 4 ve en çok beğenilen Havası Kışkırtıcı senaryosu sahibi 1 kişi 1 iPhone 4 kazanacaktır. Ayrıca sıralamada 1.den sonraki ilk 25 Havası Ferah senaryosu ve yine 1.den sonraki ilk 25 Havası Kışkırtıcı senaryosu sahipleri de iPod Shuffle kazanacaktır.
yarışmaya kuzenim katılmış arkadaşlar fakat bende katılabilirmiyim ?? soyadlarımız aynı olduğu için bir aileden kaç kişi katılabilir acaba ?