Gönderen Konu: CicekSepeti.com  (Okunma sayısı 2582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
CicekSepeti.com
« : 03 Mart 2011, 16:57:23 »
CicekSepeti.com
CicekSepeti Hatırlat uygulamasını arkadaşlarına tavsiye eden ve en az 30 arkadaşına bu uygulamayı yükleten herkese Ciceksepeti'den ücretsiz çiçek gönderme hakkı...

Aplikasyonu 30 arkadaşına yükleten herkes, mail adresine gönderilecek avantaj koduyla Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkinde yer alan çiçeklerden dilediğini ücretsiz gönderme... şansı yakalayacak.

Uygulamayı yüklemek için tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çiçeğimi sevgililer gününde yetiştiremediler ama 1 gün sonra teslim edip paramı iade ettiler. Yogun günler dışında yetiştiriler ama KATILACAKLARA BOL ŞANS
« Son Düzenleme: 03 Mart 2011, 17:00:19 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
Ynt: CicekSepeti.com
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2011, 17:03:13 »
hem çiçeği gönderdiğin kişiye teslim ettiler hemde paranı iade ettiler doğrumu anladım.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2011, 17:06:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hem çiçeği gönderdiğin kişiye teslim ettiler hemde paranı iade ettiler doğrumu anladım.

evet ama çiçeğimi 14 şubatta değilde 15 şubatta teslim ettiler, bende facebook sayfalarına, şikayetvar ve bilumum yerlere şikayet ettim. konuyu forumda da açmıştım ama bu jestlerinden sonra sildim.

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2011, 17:07:08 »

evet ama çiçeğimi 14 şubatta değilde 15 şubatta teslim ettiler, bende facebook sayfalarına, şikayetvar ve bilumum yerlere şikayet ettim. konuyu forumda da açmıştım ama bu jestlerinden sonra sildim.
ok. anlaşıldı. seneye bende göndericem :)

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2011, 17:08:59 »

ok. anlaşıldı. seneye bende göndericem :)

şikayetvar bakarsanız 14 şubatta bayağı bir tökezlemişler, yoğun siparişten dolayı seneye ne olur bilemem

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2011, 17:09:55 »
Ben geçen sene 14 şubatta göndermiştim tam saatinde ulaştırmışlardı artık gönderecek kimsem yok :D :D o yüzden katılanlara bol şans :D :D

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2011, 17:13:18 »
arkadaslarımın kabul edıp etmedıgını nerden bılcemkı ben :(

destek olana destek olurum

Çevrimiçi enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2011, 10:21:47 »
evet kac kisi yukledi anlasilmiyor Ne zamana kadar surecek kampanya ve kazanilan kodlar nezamana kadar gecerli 100 kusure de cicek var 50ye de hangisini secebilecegiz  ???  ???

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2011, 18:32:45 »
CicekSepeti.com
CicekSepeti Hatırlat uygulamasını 30 arkadaşına yükleten ve ücretsiz çiçek gönderim hakkı kazananlar belli oldu:

Gamze Akncgl, Ozan Aktay, Murat Goren, Kmp Hippie, Selçuk Karadağ, Dilek Onart, Kadir Öztürk, Eda Poyraz, Emine Şen

Uygulamayı yeterli sayıda arkadaşına yükletemeyen kullanıcılarımıza avantaj kodu gönderimi yapılmamıştır.
...
Ücretsiz çiçek gönderim hakkı kazananlar her Pazartesi sayfamızdan duyurulacaktır.

« Son Düzenleme: 07 Mart 2011, 19:01:11 Gönderen: Optimus Prime »

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2011, 19:13:18 »
Tebrikler..
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.