Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Secmenkonusuyor.com, anket bilgilerinin doğruluğu ve güvenirliğini sağlamak amacıya "Üyelik" sistemi ile çalışmaktadır. Yirmi saniyenizi ayırıp üye olarak, 1- Adayınız için oy kullanabilir, 2- Adayınız hakkında değerlendirme/yorum yazabilir, 3- Adayınıza soru sorabilir, 4- A-Data 2 GB USB Flash ve LG X110 Netbook kazanabilirsiniz.
Adayınıza oy vermek ya da hakkında değerlendirme yazmak için adayınızın sayfasını bulup, “Oyumu bu adaya vereceğim” linkine tıklayarak adayınıza oy verebilir, “Adayı değerlendirin” linkine tıklayarak aday hakkında yorumlarınızı yazabilir, “Adaya soru sor” linkine tıklayarak adayınıza soru sorabilirsiniz.
Yarışma
Belediye başkan adayları hakkında en beğenilen değerlendirmeyi yazan kullanıcımız bizden "LG X110, 10'' WSVGA LED, 160 GB HD, 1 GB Ram, 1.19 Kg Notbook kazanacak.
arkadaşlar içimizden birini notebook sahibi yapabiliriz
Yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar, yarışma süresi bitinceye kadar secmenkonusuyor.com'da tanıtılan herhangi bir aday için en az bir (1) detaylı değerlendirme yazmalıdır.
Kullanıcıların yazdığı değerlendirmeler, kendilerine ait olmalıdır. Üçüncü bir kaynaktan alınmış değerlendirmeler kabul edilmez. Tüm değerlendirmeler titizlikle modere edilmektedir, kopya değerlendirmelere rastlandığında kullanıcının kazandığı tüm puanlar sıfırlanacak, hesabı bloke edilecektir. Bu durumdaki bir kullanıcının değerlendirmeleri yarışmaya dâhil edilmeyecektir.
Yazılan değerlendirmeler diğer üyeler tarafından puanlanabilmektedir. Üyeler değerlendirmeleri “Çok İyi (20 Puan)”, “İyi (10 Puan)”, “Ortalama (0 Puan)”, “Kötü (-10 Puan)”, “Çok Kötü (-20 Puan)” esasına göre oylayabilmektedirler. Yarışma puanı şu şekilde hesaplanır; Üyenin değerlendirmesine aldığı puanların aritmetik ortalaması X puanlayan kişi sayısı. Yarışma süresi sonunda en çok puanı alan değerlendirmeyi yazan üye yarışmayı kazanacaktır.
Yarışma süresi 28 Mart 2009 günü saat 17.00’da sona erecektir. Bu süre sonunda en yüksek yarışma puanını toplayan efiyat.com/secmenkonusuyor.com kullanıcısı yarışma ödülü olan LG X110 Netbook Bilgilsayar almaya hak kazanacaktır. En yüksek puana sahip birden fazla üye olması halinde, efiyat.com veya secmenkonusuyor.com’da üyelik tarihi en eski olan üye ödülü almaya hak kazanacaktır.
hiç valla yorum yapacak ya da yazacak halim yok. ben aşıyor. kazananı şimdiden tebrik ederim.
ben yorumumu yazdım.beni desteklerseniz çok sevinirim. bi laptop kazanmayı çok istiyorum.
arkadaşlar içimizden birini belirleyelim kazanması için elimizden geleni yapalım anca beraber kanca beraber
değerlendirmem onaylansın hemen linki yazayım. çok teşekkür ederim. eğer kazanırsam çok mutlu olurum .ilk olucak çünkü.
gönderirsen linki destek olalım
tmm ben hemen yazıcam buraya linki.
arkadaşlar linki yazıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkullanıcı adı: janeozlem
bana yardım ederseniz çok sevinirim.