hepinize verdim oy bugün bol şanslar
listeden adımın cıkarılamsını talep ediyorum..çünkü oy istediğim eş dost ve forum dışında başka bir yer yok.ama nedense oy oranım düzeli olarak azalmakta.yani forumdan ya da google dan aratıp listeyi alan birisi sürekli 1 puan vermekte..2.20 lerden 2.11 lere kadar gerilemiş bulunmakltayım.bu bir yarışma elbette herkes önce kendi menfaati içi yarışacaktır ancak bazı şeyler artniyete dönüşünce anlamı kalmaz....herkese bol şans
listeden adımın cıkarılamsını talep ediyorum..çünkü oy istediğim eş dost ve forum dışında başka bir yer yok.ama nedense oy oranım düzeli olarak azalmakta.yani forumdan ya da google dan aratıp listeyi alan birisi sürekli 1 puan vermekte..2.20 lerden 2.11 lere kadar gerilemiş bulunmakltayım.bu bir yarışma elbette herkes önce kendi menfaati içi yarışacaktır ancak bazı şeyler artniyete dönüşünce anlamı kalmaz....herkese bol şans
aynı dert bizde de mukucum. galiba bu yeni üye olanlar hemen 1 puan vermekte. anlamadım gitti valla...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinşurada linki olan arkadaşlarım bugünde benden tam puan aldınız 10 puan
teşekkürler benden de sana 10

dicem ama senin düşün yokmi
darkinangel eksi puanlarsasın,bu nasıl oluyor anlamadım

ortalama eksi olamaz ki,bunun açıklamasını bilen var mı? benim ortalamam da 1.90lara düsmüs,herkes bize 1 mi veriyor.