arkadaşlar desteğiniz sayesinde ortalama olarak 1,95 i gördük çok teşekkür ederim herkese !! bundan sonra iyi niyetli olmamak lazım sanırsam millet girip oylarımızı düşürüyor 177 kişi oy vermiş ortalama 1,95 toplasan 350 puan alamamışız valla bravo ince desteğiniz için
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin inanmayanlar girip bakabilir
haklısın.ben bu oylamadan bişi anlamadım
1.95 tin 10 puan verdim. 1.97 oldu.bazı düşlere daha cok verıyor.dikkatimi cekti.
arkadaşların katkıları bazıları için bol bazıları için dar oluyor sanırım kimse oy vermese şu anda ortalama daha yüksek olurdu ben bu işten birşey anlamadım bundan sonra buradan destek isterken iki kere düşüneceğim.
bu arada verdiğiniz puan için teşekkür ederim.
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum hepinizin forum olarak bana destek verin bende size destek vereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaşların katkıları bazıları için bol bazıları için dar oluyor sanırım kimse oy vermese şu anda ortalama daha yüksek olurdu ben bu işten birşey anlamadım bundan sonra buradan destek isterken iki kere düşüneceğim.
bu arada verdiğiniz puan için teşekkür ederim.
burda birbirimizin puanını düşürmüyoruz. hiç düşünmüyorsunuz dimi sizi sıralamada görüp puanınızı düşürmüş olacaklarını. genelleme yapmayın. benimde puanım düşmüş hemde baya ama birşey demiyoruz dimi. acaba siz mi yaptınız diye düşünüyorum şuan nedense. neyse sizle tartışmicam bile.
ben burada yazılan mesajlara vaktim ve imkanım oldukça maksimum puanlardan veriyorum bu da genelde 8-9-10 ya da 4-5 oluyor kimsenin puanını düşürmek gibi bir niyetim olmadı aksine kazanan arkadaşlar adına mutlu oldum yasir arkadaşıma geçen sefer 3 4 sefer 5 puan verdiğimi hatırlıyorum amacım ben birinci olayım derdinde değilim
biri inat etti ve puanımı inanılmaz düşürüyo.hayır kötü bi düş olsa içim gam yemicek
dereceye girmeli yarışmalara ben katılmıyorum, ama katılanlara da puan veririm. Daha önce sırf puan verdiğim bir kampanyadan 2 ipod shuffle kazanmıştım

neden düşük oy verirler onu da anlamam. başlıkta yer alan arkadaşlara oy vereceğim kayıt oldum.
arkadaşlar desteğiniz sayesinde yükseliyorum teşekkür ederim