arkadaşlar yatak almayı düşünüyorum full 'mü yoksa yarı ortapedikmi yoksa sadece ortapedikmi almalıyım karar veremedim,siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
alacaksan visco yatak al arkadaşım ben yeni aldım memnunum vücudun şeklini alıyor rahat edersin
visco yatak full ortapedikmi oluyor?
ben yıllardır full ortapedik yatakta yatıyorum çokta rahatım birazda sağlıkla ilgili bir durum bence kimisini çok rahatsız edebiliyor
istikbalin full ortopedik yatağını 8 sene kullandım çok da memnundum.tavsiye ederim.

ve bir 8 sene daha idare ederdi benim oğlan arada yanımıza geldikçe yatağı ıslattı

bende eskiciye verdim ama taş gibiydi valla.
ben yıllardır full ortapedik yatakta yatıyorum çokta rahatım birazda sağlıkla ilgili bir durum bence kimisini çok rahatsız edebiliyor
anladım,işte benimde kafam karıştı,yarı ortapedikmi alayım.
benim oğlumda aramızda yatıyor, yatak bozulmuş sanırım belimi ağrıtıyor,oğlumda sık sık uyanıyor,işte hem sağlıklı olsun ,hem rahat olsun istiyorum ,çeşit o kadar fazlaki hangisini alayım kararsız kaldım.
birde yatağı alınca mutlaka sıvı geçirmez alez al.

taç'ın alezleri çok iyi

çünkü çocuklar hiç bişey yapmazsa ellerinde içecek birşeyle yatağın üstüne çıktımı tamam silsen bile lekesi kalıyor hoş olmuyor...
NEDEN VİSCO YATAK
Visco yataklarla ile ilgili bilmeniz gereken her şey…
Markası, modeli ne olursa olsun tüm yaylı yataklarda, yatak omurgaya değil de omurga yatağa uyum sağlamak zorunda kaldığından omurga zorlanır ve uyanıldığında bel ve sırt ağrıları ortaya çıkar.Visko Love yataklarda omurganın doğal eğriliği korunduğundan, daha kaliteli, daha derin bir uyku uyumak, sabah dinlenmiş ve dinç bir şekilde uyanarak güne başlamak mümkündür.
Visco yataklar ortopedik midir;
Ortopediklik kişiye, yaşa ve kiloya göre değişen bir kavramdır.Toplumda yerleşmiş olan önyargı sert yatakların daha iyi olduğudur.Bu bilgi kısmen yanlıştır.Günümüzde üretilen yaylı yatakların ortopedikliği, imalatları esnasında yayların arasına yerleştirilen sünger takozların sayısı ile orantılanır.Yatak içinde yayların arasında kullanılan sünger takozların sayısı, ne kadar fazla ise yatak o kadar full ortopediktir bilinci hatalıdır.Ve yaylı yataklarda kullanılan keçe hijyen için doğru bir ürün olarak kabul edilmemektedir.
Oysa ki ortopedik yatak, kişiye, yaşına ve kilosuna en uygun olan yataktır.Örneğin 10 yaşında 20 kilo ağırlığında bir gencin full ortopedik yaylı yatakta yatması kemik gelişimi için ne kadar yanlışsa, 60 yaşında 60 kg ağırlığında biri için de full ortopedik yaylı yatak o kadar yanlıştır. Full ortopedik olarak etiketlenen yataklar herkes için iyi olmayabilir. Visco yataklar ise yay içermezler.Viscoelastic malzeme doğası itibariyle basınca ve sıcaklığa göre şekillenen hafıza özellikli akıllı malzemelerdir.Visco yatakların üretiminde, yatağın alt kısmında PU (Poliüretan) Lateks malzeme kullanılır,bu destekleyici özelliktedir.Üst kısmında ise vücut şeklini alan omurgayı destekleyen viscoelastic malzeme vardır.Daha sonra iç astar ve en dışında yatak kılıfı yer alır.Visco yatakların içini görebilirsiniz ancak yaylı yatakların içini göremezsiniz.
Dolayısıyla yatağı kullanacak kişinin ağırlığına duyarlı olan visco yataklar herkes için ortopediktir. 20 Kg ağırlığında birinin visco yatağa yapacağı basınç da,90 kg ağırlığında birinin yatağa uygulayacağı basınç da, visco yataklar tarafından emilerek, vücuda uygulanan basınç hem minimize olur hem de vücudun her noktasına eşit oranda minumum basınç uygulanır.Aynı zamanda omurganın doğal eğrisi de zarar görmemiş olur.Yaylı yataklarda ise yatağa yaptığımız ağırlığa (basınca) karşılık yaylarda bize şiddetli bir basınç uygular.Bu basınç hem fazla hem de vücudun her noktasına farklı farklı oranlardadır,uyku esnasındaki rahatsızlarımız ve yatakta dönmelerimiz bu basınçtan kaynaklanır.Omurganızın doğal eğrisinin korunmasını bekleyemezsiniz.Dolayısıyla visco yataklar herkes için ortopedik ve idealdir.
çocuğu varmış visko yatak kesinlikle ıslanmamalı ama