Arkadaşlar süper bir kampanya ile sizlerleyiz üyelik veya izleyi ci olma şartımız yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar Birde blog yazarları için hoş bir çalışmamız var Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu sayfa için blog sayfanızda en güzel ve özgün tanıtımı yapan kişi de Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin kazanacak. ( Blog kampanyamız Haricinde)
Kozmetik Markalar Çalışması Buradan Devam Ediyor
Arkadaşlar süper bir kampanya ile sizlerleyiz üyelik veya izleyi ci olma şartımız yok
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar Birde blog yazarları için hoş bir çalışmamız var Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu sayfa için blog sayfanızda en güzel ve özgün tanıtımı yapan kişi de Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Arkadaşlar dileyen buradanda katılabilir biz her iki sayfayıda kontrol edebiliyoruz yorumlarınızı bekliyoruz

Kayit olun veya
giris yapinsayfa biraz gıcık gibi wordpress üzerinde yoğunlaşana kadar idare edeceğiz
emirtalha birincisi açılıyor ama ikincisin de hata veriyor sayfa da mı birşey war benim nette mi dünde denedim aynı şey oldu..
emirtalha birincisi açılıyor ama ikincisin de hata veriyor sayfa da mı birşey war benim nette mi dünde denedim aynı şey oldu..
her ikiside sağlam çalışıyor.
Kozmetik Markalar Çalışmasıda Buıradan Devam etsin kampanya sayısını aşmışım
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Kayit olun veya
Arkadaşlar kampanyalarımız devam etmekte katılımlar çok düşük anlaşılmayan kısımlarmı var acaba yavvv
bloğunuzu değiştirmediniz mı bu blogspota erişim yok...
katıldım,bloğunuza girebiliyorum.
Blog kampanyası haricinde özgün tanıtım yazısı kampanyasıda halen devam ediyor o kısım pek anlaşılmadı sanırım
NoT: Çalışmamız 1 Ay sürelidir ve kazanan kişiyi firma belirleyecek. En özgün paylaşımları yapan kişi hediyeyi almaya hak kazanacak. Paylaşımlarınız şurada şunu yaptım, burada bunu yaptım şeklinde belirtilmek zorunda. ( İnceleme yapabilmek için)
Örnek: Blog sayfamda görsellerle birlikte tanıtım yaptım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Blog çalışmamızın tanıtımı dışında bir çalışmadır bu. Tanıtım yapılması gereken sayfa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinUnutmayalım ki en özgün tasarımı yapan 1 kişide hediyeyi almaya hak kazanacak. Ayrıca fabrikadan eve çalışmaızda devam ediyor.
Arkadaşlar fabrikadan eve kampanyamız cuma akşamı sona eriyor. Katılımlarımız cuma akşamına kadar devam ediyor.
blogspot: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinwordpress: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKatılan katılmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.