0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinResmi yayınlanmış olan var mıydı arkadaşlar, hangi mail adresine gönderdiniz? ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yolldım kaç kez gelmedi dediler, yayınlananlar farklı bi adrese mi yolldı, ona göre aynı adresse eğer benim başka şüphelerim var.buna gönderdm benyayınladılar mı resmi?yani mail adresi aynı, sizin mail gidiyor benim mail gitmiyor ne hikmetse.. ben yarın savcılığa bu mail adresiyle ilgili şikayette bulunucam. önce ben şikayet edeyim ki benim bilgilerimi kullanamasınlar. kötü kokular alıyorum, umarım yanılırım.yayınlıcaz dedileeradımı yazdılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinResmi yayınlanmış olan var mıydı arkadaşlar, hangi mail adresine gönderdiniz? ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yolldım kaç kez gelmedi dediler, yayınlananlar farklı bi adrese mi yolldı, ona göre aynı adresse eğer benim başka şüphelerim var.buna gönderdm benyayınladılar mı resmi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinResmi yayınlanmış olan var mıydı arkadaşlar, hangi mail adresine gönderdiniz? ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yolldım kaç kez gelmedi dediler, yayınlananlar farklı bi adrese mi yolldı, ona göre aynı adresse eğer benim başka şüphelerim var.buna gönderdm ben
Resmi yayınlanmış olan var mıydı arkadaşlar, hangi mail adresine gönderdiniz? ben Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine yolldım kaç kez gelmedi dediler, yayınlananlar farklı bi adrese mi yolldı, ona göre aynı adresse eğer benim başka şüphelerim var.
bence hediyeyi vermemek için kapattılar kendileri..