Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyazıklar olsun 117.200 puanının üzrinde puan alanlara vermişler ıphonları
tuz ruhi bile çek kazanmış biz kazanamamışız
Yazıklar olsun daha da bişey demiyorum...
Yani daha ne denir.. Oyunda 106 binlerde olan arkadaşım vardı onu bile sildiler
oyunu 200-300 kez oynamışımdır hiç mi denk gelmemiş arkadaş 100 ve katları
ıphonları 117.200 üzerinde puan alanlara vermişler ve ıphonu kazananlardan cumali aydın adlı şahıslada facebooktan konuştum. o puanı nasıl aldığını sordum ve bana verdiği cevap ilk aşamada 3. gelen nesneyi tam puanla kesmemeliymişiz.. 2.aşamada hepsini full puanla kesmeliymişiz.3. aşamada 1.aşamada olduğu gibi 3. adamı full kesmemeliymişiz.4. aşamada aynısı. bir tek 2. aşamada hepsini full kesmeliymişiz.
bu oyunu yapanların hatasıdır. oyunda açık olduğu belli bu açığıda bu kazananların nasıl anladığını ben anlamıyorum. büyük ihtimalle bu oyunu yapan firma kendi adamlarını verdi ıphonları. ben ve bir çok kullanıcı bu oyunu nasıl oynanır bölümündeki talimata uyarak oynadık ve 117.200 puanını aldık gel gör ki adamlar kendi yandaşlarına verdiler ödülleri
lanet olsun..................
çok yazık çokk
böyle kampanya yapıp müşteri kazanacaklarına müşteri kaybediyorlar haberleri yok
yazıklar olsun ..haram olsun..
Hilecileri elerken gösterdikleri titizlikten belliydi zaten.Gün ola devran döne.
Diğer kampanyalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Öyle saça böyle tarak.