o oyunda millet 800 lerde puanlar yapmış ben 200 de kaldım
1. bölümde 45 çiçek max 5 puan 45*5= 225 puan
2 bölümde 56 çiçek max 6 puan 56 * 6 =336 puan
3 bölümnde 68 çiçek max 7 puan 68*7=476 puan
toplam = 1037 puan alınabilir o da hep çiçekler max puanlı çiçekler gelecek sende hiç kaçırmayacaksın eğer çiçek kaçırırsan puanın düşüypr. 800 civarı puanlar nasıl yapılıyor biri açıklasın bana 
yazın üzerine inceledim fakat atladığın bir durum var. sanırım sen oynamadan sadece saydın balonları...
sen her balona tıkladığında yerine yenisi çıkıyor. süre içerisinde ne kadar çok balona tıklarsan o kadar daha balon çıkar...
toplam = 1037 puan alınabilir o da hep çiçekler max puanlı çiçekler gelecek sende hiç kaçırmayacaksın eğer çiçek kaçırırsan puanın düşüypr. 800 civarı puanlar nasıl yapılıyor biri açıklasın bana 
yazın üzerine inceledim fakat atladığın bir durum var. sanırım sen oynamadan sadece saydın balonları...
sen her balona tıkladığında yerine yenisi çıkıyor. süre içerisinde ne kadar çok balona tıklarsan o kadar daha balon çıkar...
peki kaçırdıkların ne olacak?bellı bır sayıda çıkmıyor mu balon?
Hile veya değil bilemem ama nasıl yüksek puanlar yaptıgınızı burda açıklamazsanız kendiniz için iyi olur

Açıklarsanız baya bi rakibiniz olur yani..
her balonu tıklayışında bingo yazısının üzeri çiçekle doluyor, oyunda süre yok amaç bingo yazısının üzerini çiçekle doldurmak. belki çiçek sayısını yanlış saymışımdır ama süreyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
mesela 1 bölümde 225 puandan fazla alan varsa teorim yanlıştır
1.bölümde en fazla 190 puan alaıldım.butun balonları patlattığım ve hiç bir yere tıklamadığım halde.
süreyle alakası olabılır çunku daha kısa zamanda tıklayıp ıtırınce dha fazla puan verıyor gibi.
bir de küçük balonların puanları daha fazla ..ondan da kaynaklanıyor olabılır..
arkadaşlar bu yarışma belirli bir zamanda sorulan sorulara verilen ceaplar ile ilgili değilmiydi acaba