Pardon ama ben dün çıkana kadar destek verdsim ve sabah girer girmez desteğe devam ettim. Neden benim linkim silinmiş anlamadım.
aynen bende öyle canım buraya yazmadım çünkü sohbet olmasın bu konuda denilmişti sadece linkimi ekledim bende ve herkesinde oyunu verdim Diazeme yazdım umarım eklenir tekrar linklerimiz ama bir çok kaybettik ..
muko ve vadandaşın oylarıda şimdi verildi
Pardon ama ben dün çıkana kadar destek verdsim ve sabah girer girmez desteğe devam ettim. Neden benim linkim silinmiş anlamadım.
aynen bende öyle canım buraya yazmadım çünkü sohbet olmasın bu konuda denilmişti sadece linkimi ekledim bende ve herkesinde oyunu verdim Diazeme yazdım umarım eklenir tekrar linklerimiz ama bir çok kaybettik ..
Bu saatten sonra oylayanlar listenin başına dönüp bizi oylamazlarki. Artık eklensede faydası olmaz. Bu konuda sohbet olmasın dendi diye yazmadım ben ama Allah biliyor ya buraya linki ekletipte oylamadan kaçacak kişi değiliz. Neyse bakalım sağlık olsun.
yeni eklenenleri de oyladım.
Burada sohbet etmeseymişsiniz ne güzel olurmuş...
Nursen ve Tarbah'ın linkleri yanlış.
Haberiniz ola.
plnp üzülme, ayrıca bir oylanan bahçe 2. kez oylanmıyor yani 4-5 kere aynı bahçeye oy verme imkanı yok.
listenin son sayısı kaç 75 mi, biz halen 45 kişi oylanmadayız ki, bunun da 4 kişisi forum dışından "41 oy" verilmiş forumdan
vermeyenler lütfen versin, kurnazlık hiç hoş değil
ark.lar ben halen bakamadım,bahçemi de yapamadım oylayamadım da durum bundan ibaret bir bakınca hepsine el atacagım,sonradan adım çıkmasın boş yere

bir de en yüksek puan alan 1000 kişiyemiydi halen anlayamadım bilgisi olan varsa izah ederse sevinirim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinalmayı başardımmı bilemiyorum buda benim bahçem