oğlumu uyuttum kimsenin hakkını yememek adına tüm linkleri oyladım bu saate kadar olanları..lutfen kimse uyanıklık yapmasın oyladım deyipte oy vermemezlik yada minnacık puan vermek olmasın lutfen...
Destek listesinde isimleri olan bazı kişilerin forumda hiç aktif olduğunu görmedim.
Destek listesinde isimleri olan bazı kişilerin forumda hiç aktif olduğunu görmedim.
Böyle kampanyalarda aktif olur onlar hep, alışırsın bu duruma zamanla

Ayrıca 1 puan falan verenlerinde onlar oldugunu düşünüyorum
artık eski olmamamdanmı yada bu tür numaraları hiç anlamadığımdanmı bilemem
neden oy verirken 5 değilde 1 verilsin yada hiç puan verilmesinki sende kazan arkadaşında kazansın
herkesin oyunu tam olarak verdim 5 puan olarak. deliefe sayfanda bahcen yok. nursen esrauz tarbah sizin linginizde plnlp'in bahçesi var. lingler düzelince oylarınızı verecegim.
özlem32 dahil oyladım yeni eklenenler olursa oylarınızı en kısa zamanda veririm. oy veren arkadaşlar teşekkür ederim.
Eklenmiştir.Kontrol edelim..
herkese destek verdim lingi yayınlayabilirsiniz
güzel bahçe yapmışsın beğendim yaşlanıp emekli olunca böyle bir bahçe yaparsın belki:)
güzel bahçe yapmışsın beğendim yaşlanıp emekli olunca böyle bir bahçe yaparsın belki:)
Keşke böyle bi yerlerde yaşayabilsek, kim istemezki zaten ;d
scorpion neden olmasın iddialı biri olduğun belli
kalbine göre olur inşallah
yeni eklenenlerıde oyladım.sadece lınklerı acılmayanlar kaldı..